Witam wszystkich, jestem nowym posiadaczem E650... wczoraj pol dnia grzebalem tutaj po forum juz dosc sporo sie dowiedzialem i przyszedl czas na wlaczenie WiFi jako ze mam w domu liveboxa myslalem ze nie bedzie problemow z polaczeniem sie do sieci, a jednak jest heh.
Mysle ze w ustawieniach w teledonie mam wszystko OK klucz WEP do neo tez wpisany poprawnie, w liveboxie wpisalem nawet MAC telefonu... E650 poprawnie wykrywa dostepne sieci nawet polaczylem sie ze swoja neostrada, w przegladarce w telefonie zmienilem typ polaczenia na internet.
Problem w tym ze po wpisaniu jakiegokolwiek adresu po chwili "inicjacji polaczenia" wywala mnie z przegladarki na home screena i otrzymuje komunikat "BLAD: nie mozna ustanowic polaczenia. Sprawdz, czy jestes w zasiegu sieci i sprobuj ponownie"
Wszystko byloby OK gdyby nie fakt ze z telefonem siedze praktycznie obok liveboxa... teoretycznie powinienem miec idealny zasieg...?

W "Status polaczenia" wyswietla sie tak jakby wszystko bylo super skonfigurowane, wszystkie nazwy adresy predkosci sie wyswietlaja
Dalej mecze sie z tym wifi przed chwila udalo mi sie otworzyc czesc strony... mysle ze problem moze tkwic w chwilowym przerywaniu polaczenia... ale dlaczego tak sie dzieje? Moze ktos poradzic, ktos mial podobny problem? Prosze o pomoc