Witam!
Po zainstalowaniu programu do mapowania klawiszy przez przypadek zmapowalem lewy softkey, który był potrzebny do zatwierdzenia zmian w tym programie więc już nie mogłem tego zmienić. Wyinstalowanie programu też trzeba potwierdzić lewym softkeyem wiec nie potrafiłem na szybko znaleźć wyjscia innego niż hardreset (telefon był na szybko potrzebny a i tak miałem to zrobić bo testujac ogromne ilości softu troszke już było namieszane). No i teraz pojawiły się komplikacje:
problem1: po wysłaniu smsa pojawia sie potwierdzenie wysłania (nie raport tylko samo potwierdzenie ze wysłano), które nie znika i tym samym blokuje przychodzenie wiadomości. Dopiero po potwierdzeniu odebrania tego potwierdzenia mogą przychodzić kolejne wiadomości. Bardzo mi to utrudnia korzystanie gdyż musze czekać az telefon wysle wiadomość i potwierdzić odebranie potwierdzenia. Da się jakoś zmienić to zeby to potwierdzenie samoczynnie znikało po 5 sekundach jak to bywało przedtem?
problem2: w profilu cichy mam:
typ dzwonka: "cisza"
głośność dzwonka: "wyłącz"
a całą reszte jako typ mam "odtwórz dzwięk" a jako głośność: "wyłącz".
Mimo tego wraz z przychodzącą wiadomością telefon wibruje :/ czego nie chce.
Jeśli potraficie pomóć będe wdzięczny bo źle mi sie czeka po wysłaniu smsa te 30 sekund i źle mi sie śpi z wibracja z przynajmniej 3 razy w ciągu snu :/
Pozdrawiam!
Radek