Wiec tak:
Usuniecie wpisu z rejestru nie pomoglo.
Na czystym systemie, po zainstalowaniu RealVGA i ResPacka na 128dpi, zdaje sie ze wszystko dzialalo (przynajmniej na pierwszy rzut oka).
Jednak po doinstalowaniu 96dpi (moze to ze sa 2 ResPacki na raz jest bledem?) przestaje dzialac - i na 128 i na 96.
Proces cprog.exe jest, przy probie wlaczenia "Phone" nie zwieksza sie jego zrzeranie procka (caly czas 0%) a w pamieci ma tylko 97kb i tworzy 10 watkow...
Probowalem przywrocic widocznosc okna na sile (przez zakladke "Windows" w Task Manager) ale nie poskutkowalo.
Zabic procesu tez nie idzie - zaczyna mielic i mieli ile wlezie...
Mozecie zerknac ile wam tworzy watkow i ile zajmuje w pamieci cprog.exe? Zaraz po odpaleniu sys i bez wpisywania pinu.
//edit//
Po paru minutach kombinacji mam tak:
- Instaluje RealVGA i ResPack128dpi - dziala
- Instaluje ResPack96dpi - nie dziala (ustawione 128dpi)
- Ustawiam 96dpi - nie dziala
- Ustawiam 192dpi - nie dziala
- Odinstalowywuje 96dpi - dziala (i na 192dpi i 128dpi
- Wywalam 128dpi i instaluje 96dpi - nie dziala
Chyba wniosek jest taki ze albo mam skopany ResPack do 96dpi albo poprostu sys tego nie obsluguje - a szkoda

Co ciekawe przy zainstalowanym 96dpi, moge wpisac pin, zatwierdza go, probuje sie laczyc i wkoncu laczy sie z Orange PL i mryga na zmiane z No Service - jak by ciagle gubil siec...
Jeszcze zeby nie tworzyc nowego wątka, zapytam sie tutaj:
Zainstalowany sys:WM6.5 Tomal v.B4_23004_64MB
Problem:Odpalam system wchodze do menu, i jest ok.
Wychodze z menu, przekracem ekran do zewnatrz - wchodze do menu jest ok.
Wychodze z menu, powracam ekran spowrotem i po wejsci do menu jest teraz zawsze tak:

Tylko reset przywraca spowrotem

Co ciekawe, jak tak sie stanie i ustawie wyswietlacz na zewnatrz, to jest ok, a dam spowrotem to znowu sie chrzani.
Wyglada tak jak by nie czyscil jakiegos buffora czy okna nei chowal... nie wiem, nie znam sie na WM