Witam,
Mam poważny problem a nie znalazłem by ktoś na forum miał podobny problem.
Jakiś miesiąc temu kupiłem uni na allegro. Okazało się że miał zużytą baterie bo nie trzymała napięcia i padał przy 80% naładowania. Kupiłem więc, znów na allegro, nową. Na forum chwalono produkty batimexu więc takową nabyłem (przy 100% naładowaniu ma około 4.1v i powoli spada wraz ze stopniem rozładowania, przy 5% i około 3.2v sie wyłącza normalnie). Przez jakiś czas było dobrze ale jakieś 2 tygodnie temu uni zaczął się bez powodu wyłączać co kilkanaście godzin niezależnie od stanu naładowania baterii. Musiałem go wtedy podłączyć na chwilke do ładowarki żeby zaskoczył i znów pracował jakiś czas bez zarzutu.
Jednak teraz sprawa się pogorszyła i jak sie wyłaczy to jest problem z jego włączeniem w ogóle. Teraz gdy go podłącze do łądowarki to miga czerwona diodka (tak wiem że to sugeruje problem z bateria). Pomiga sobie troche, wystartuje ekran mu sie na losowy kolor zaświeci i tak zostaje. Jak go zrestartuje to znów troche pomiga, wystartuje, i czasem działa a czasem kilka razy musze go restetować zanim sie system załaduje do końca i będzie działać.
Rom: h4k3r2's Windows Mobile 6.1 PL v1.3
Radio rom: 1.18
i ten trzeci rom 42.54.P8
Ma ktoś jakieś pomyśły co to może być i jak rozwiązać?
Pozdrawiam