zestaw słuchawkowy z wyświetlaczem

• 5 Odpowiedzi
  • 840 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline aleextra

• **
  • 158
  • Sprzęt: Universal
zestaw słuchawkowy z wyświetlaczem
« dnia: Październik 13, 2008, 13:27:25 »
Witam!

poszukuję czegoś takiego do universala:

http://www.ceneo.pl/282956

Lecz niestety zestaw ma bardzo słabe opinie. Czy jest coś lepszego z wyświetlaczem na kabelku, żeby można było widzieć kto dzwoni?

dzięki wielkie za odpowiedzi
pozdrawiam
Mikołaj
Happy BA user with wm6.
Teraz MDA PRO... nadal szukam idealnego ROM...

*

Offline malys

• 959
Odp: zestaw słuchawkowy z wyświetlaczem
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 13, 2008, 14:14:55 »
Tamci ludzie chyba mają downa... nie ma słuchawek bt dających naprawdę w miarę dobry dźwięk, tzn. zależy jak kto rozumie pojęcie "dobry".

*

Offline aleextra

• **
  • 158
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 13, 2008, 14:52:10 »
Możliwe, nie wiem - ocenię to jak będę mieć:) Póki co nie mam jeszcze universala, przeraża mnie troszkę jego wielkość i za każdym razem otwieranie ekraniku aby sprawdzić kto dzwoni. Takie coś bluetoothowe to całkiem wygodne może się okazać. Te co ja dałem - to około 60zł kosztowały - cena, którą jestem w stanie zaryzykować.
Happy BA user with wm6.

*

Offline dissident

• **
  • 198
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 13, 2008, 15:59:20 »
Możliwe, nie wiem - ocenię to jak będę mieć:) Póki co nie mam jeszcze universala, przeraża mnie troszkę jego wielkość i za każdym razem otwieranie ekraniku aby sprawdzić kto dzwoni. Takie coś bluetoothowe to całkiem wygodne może się okazać. Te co ja dałem - to około 60zł kosztowały - cena, którą jestem w stanie zaryzykować.

A kto Ci kaze otwierac ekran zeby zobaczyc kto dzwoni? wystarczy nosic Uni ekranem na zewnatrz :)
"If you hate something don't you do it too..."

*

Offline aleextra

• **
  • 158
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 14, 2008, 11:46:00 »
no wiem, ale jak miałbym PDA w plecaku/w kieszeni, a nie wydaje mi się on zbyt mały, to sprawdzam numer na wyświetlaczu i wiem kogo mniej więcej się spodziewać mogę. Póki co nie będę mieć etui na mojego PDA, co bym mógł mieć go przy pasku przyczepionego. Możesz mi dać namiarki na etui, którego używasz? I zaczep do paska, żeby go mieć na czym przyczepionego?
Happy BA user with wm6.

*

Offline dissident

• **
  • 198
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 14, 2008, 12:31:33 »
no wiem, ale jak miałbym PDA w plecaku/w kieszeni, a nie wydaje mi się on zbyt mały, to sprawdzam numer na wyświetlaczu i wiem kogo mniej więcej się spodziewać mogę. Póki co nie będę mieć etui na mojego PDA, co bym mógł mieć go przy pasku przyczepionego. Możesz mi dać namiarki na etui, którego używasz? I zaczep do paska, żeby go mieć na czym przyczepionego?

Ja akurat nic nie uzywam, nosze w kieszeni, wiec niestety nie pomoge...
"If you hate something don't you do it too..."