Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Universal
Zestaw słuchawkowy
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Zestaw słuchawkowy
7 Odpowiedzi
565 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
prozpo
9
Zestaw słuchawkowy
«
dnia:
Wrzesień 01, 2008, 10:14:29 »
Witam! Mam drobne pytanie - jaki zestaw słuchawkowy polecacie (ew. używacie) do Uni? Gdy kupowałem telefon niestety w zestawie nie dostałem słuchawek i teraz mam zgryz co dokupić....
ornitolog
2466
Odp: Zestaw słuchawkowy
«
Odpowiedź #1 dnia:
Wrzesień 01, 2008, 14:18:45 »
jeśli chcesz słuchawki do rozmow to najlepiej kup sobie jakąś na bt, ewentualnie poluj na orginalny zestaw, a jesli masz na mysli słuchawki do muzyki to kup sobie jakie chcesz, uni ma wejscie na jacka 3.5mm i każde zwykłe słuchawki będą ci działały
prozpo
9
«
Odpowiedź #2 dnia:
Wrzesień 01, 2008, 14:39:36 »
Mnie właśnie chodzi o słuchawki do słuchania muzyki, przewodowe, ale takie na których można też odebrać rozmowę. I tu się pojawił problem - jak np. testowałem zestaw słuchawkowy nokii z przejściówką na 3.5mm to działała tylko 1 słuchawka i nie działał mikrofon....Dlatego właśnie pytam tutaj:)
ornitolog
2466
«
Odpowiedź #3 dnia:
Wrzesień 01, 2008, 14:53:31 »
no to najlepiej poluj na orginalny zestaw od uniego bo słuchawki ma całkiem dobre i napewno bedzie wszystko działało
pSTANLEY
177
«
Odpowiedź #4 dnia:
Wrzesień 03, 2008, 13:36:18 »
A jeśli nie upolujesz i masz ochotę samemu się pobawić to kup jakieś słuchawki do noki za 10zł i za mikrofonem do kabli wychodzących do słuchawek wlutuj gniazdo minijack 3.5mm i tam podłączysz takie sluchawki jakie będziesz chciał. Będziesz miał mikrofon do rozmów i jakieś dobre słuchawki. Miałem kiedys coś takiego ale komuś dałem bo wziołem ślub i nie mam z kim tak długo gadać przez telefon^^
12nala34
916
All I ask is a tall ship and star to steer her by.
Sprzęt: IBM & PalmOne
«
Odpowiedź #5 dnia:
Wrzesień 05, 2008, 17:27:42 »
właśnie największy problem zawsze jest z mikrofonem. Podłączając słuchawki automatycznie wyłącza się wbudowany mikrofon...
Może warto zlutować samą przejściówkę z 3.5 na 2x3.5?
12nala34
--
Było: HTC Typhoon | HTC Wizard | Nec MobilePro 900c | HTC Universal | SE P990i | LG KS20 | Samsung GT-i5700
Teraz: IBM T60 | Sony Clie PEG-T425 | Palm m515 | Palm Tungsten T3 | FSC Loox 720 | Motorola Milestone
Degenerado
163
«
Odpowiedź #6 dnia:
Wrzesień 05, 2008, 19:03:55 »
a dlaczego nie sluchawki bt takie zeby i odbierac rozmowy i sluchac muzyki ?
12nala34
916
All I ask is a tall ship and star to steer her by.
Sprzęt: IBM & PalmOne
«
Odpowiedź #7 dnia:
Wrzesień 05, 2008, 19:33:28 »
ale to już trzeba stereo a to już duuużo więcej $$$ chyba, że akurat takie chcesz
ja do muzyki używam standardowego zestawu kablowego, a do rozmów (jak nie słucham muzyki oczywiście
) to słuchawkę na bt (myślałem, że będę mógł przez nią też słuchać muzykę, ale nici...)
12nala34
--
Było: HTC Typhoon | HTC Wizard | Nec MobilePro 900c | HTC Universal | SE P990i | LG KS20 | Samsung GT-i5700
Teraz: IBM T60 | Sony Clie PEG-T425 | Palm m515 | Palm Tungsten T3 | FSC Loox 720 | Motorola Milestone
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »