Witam serdecznie,
po dluzszych przymiarkach zmienilem sobie ROM w moim telefoniku na 1. 90. 96 WWE chyba jasjara, jest szybki, stabilny i bardzo ok, poza malymi szczegolami.
1. Zniknela mi w cholere ikonka powodujaca obracanie ekranu (aktualnie nie moge sobie obracac ekranu jak mi sie podoba o 90st) tylko automatycznie po przekreceniu fizycznym ekranu.
2. Zniknela takze ikona bateryjki, nie ma jej nigdzie, tak wiec stan baterii teraz moge sprawdzic tylko w ustawieniach, co jest troche uciazliwe
3. Zestaw bluetooth stereo dziala bardzo ok, ale moze juz zrobiono cos by dzialal jeszcze lepiej? :) U mnie dziala tak na 5metrow w otwartym otoczeniu, chociaz tez czasami zdarzy mu sie przyciac. . . btw jaki programik muzyczny polecacie obslugujacy zdalne sterowanie utworami poza WMP?
4. Zniknela mi tez fajna opcja w zestawie glosowym, po wybraniu komendy glosowej, system w sluchawkach mi ja powtarzal glosowo, tak wiec wiedzialem, czy np dobrze dzwonie, teraz tego nie ma, po komendzie glosowej automatycznie system wybiera numer bez komunikatu glosowego, mozna to jakos przywrocic?
5. Jaki jest aktualnie najlepszy i najnowszy ROM obslugujacy najlepiej BT Stereo i ogolnie szybki i stabilny?
pozdrawiam
Krzych