Witam .
Kilka dni temu zakupiłem Universala z zainstalowanym świeżym Windows mobile 5.0 + nakładka polonizacyjna. Podczas użytkowania natknąłem się na pare problemów. Prosiłbym o pomoc i wyrozumiałość ponieważ jest to mój pierwszy post na forum .
Problem pierwszy :
Pobrałem program Automapa 5.2.2 PL w wersji dla PDA i zainstalowałem podłączając Universala do komputera i postępując zgodnie z kreatorem instalacji . Teoretycznie proces zakończył się powodzeniem, lecz każda próba uruchomienia Automapy kończy się komunikatem że program się ładuje i trzeba czekać . Jednak czekanie nie daje efektów i wyskauje po długim czasie komunikat że aplikacja nie może być uruchomiona .
Prosiłbym o jakieś rady odnośnie tego bądź link z działającym programem tego typu i instrukcją najlepiej "dla debili i ułomnych" bo jest to moje pierwsze PDA . No i pomoc w usunięciu tej zainstalowanej gdyż nie mam pojęcia jak ją usunąć . Dodam że CAŁOŚĆ jest zainstalowana na karcie pamięci ...
Probelem drugi :
Odkąd używam Windows Media Player do odtwarzania muzyki to w
Start/Programy pojawia się coraz więcej skrótów do Media Playera (obecnie mam już 3 ;/ ) Powiedzcie jak manipulować zawartością tego menu ... najlepiej tak jak wyżej "instrukcja w wersji dla ułomnych " .
Za każdą chęć pomocy z góry dziękuję .
Prośba o Warez! Program należy kupić a nie go kraść! (OleYek)