Upadl :( Nie wiem czy da rade coś z tym zrobić...

• 4 Odpowiedzi
  • 783 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Upadl :( Nie wiem czy da rade coś z tym zrobić...
« dnia: Wrzesień 09, 2009, 08:28:37 »
Wysiadałem dziś z samochodu do pracy obłożony teczkami, papierami, w każdej ręce coś pod pachami coś w zębach coś.. myślę ze dobrze zobrazowałem. zamykałem drzwi samochodu... Z uwagi na to że miałem spodnie które mają dość małe kieszenie, trzymałem Universala w rączce no i zadzwonił, chcąć wyciągnąć z futrału i odebrać upadł na beton.

serce zabiło, odechciało mi się wszystkiego.. Najchętniej poszedł bym na L4.  Obejrzałem dookoła no i uszkodzenie obudowy nie jest takie tragiczne, zdrapany róg obudowy no ale da się z tym żyć, chodź i tak załamany jestem bo był ten telefon to moje oczko w głowie, igiełka była :(  No to sprawdzam dalej, i zauważyłem że przestał działać głośnik rozmów, ten w klapie z kranem zewnętrzny :(

Czy jest możliwość zakupienia nowej obudowy ? i co najważniejsze tego GŁOŚNIKA ? Pomóżcie :(

*

Offline P10TR3K

• 404
  • Sprzęt: Lumia 800 / GT-S5360 / A810
Odp: Upadl :( Nie wiem czy da rade coś z tym zrobić...
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 09, 2009, 08:32:09 »
Proponuję zgłosić się do Pajerosa...  :ok:

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 09, 2009, 12:38:07 »
glosniczka moze wcale nowego nie musisz kupowac, podczas upadku moglo nastapic po prostu przemieszczenie tegoz glosniczka... starczy rozebrac, ulozyc na nowo i bedzie smigac- znam z autopsji.

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 09, 2009, 15:50:14 »
obejrzałem dokładnie telefon i głośnik działa... ale baaardzo cicho tak przytłumione że prawie nic nie słyszę ... I co jeszcze Memory Storage pokazuje mi 0.42Mb i błedy system wywala :(

*

Offline LifelessLife

• *
  • 87
  • Batteries not included.
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 09, 2009, 13:23:26 »
To może być bieda jak jakiś krzem pękł...
iPhone 3GS 32GB ► 3.2 & JB
HTC HD2 ► CleanEX Core Ultra 3.5 ► 2.14 To nie tablica ogłoszeń - Regulamin polecam.
Nokia N95 8GB ► 35.0.001