Tomal v8.90 BETA 3

• 34 Odpowiedzi
  • 3733 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline utak3r

• Ekspert WM
  • 1516
    • Wirtualne Zacisze utak3ra
  • Sprzęt: Samsung Ace, Raphael, Hermes, Universal i inne
Odp: Tomal v8.90 BETA 3
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwiec 15, 2009, 20:12:34 »
To nie jest błąd, tylko brak oprogramowania, które można sobie samemu zainstalować - wystarczy poszukać ArcSoft MMS.

*

Offline mirchrzastek

• 9
  • Sprzęt: Toshiba TG01
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwiec 16, 2009, 22:18:09 »
Znalazłem już ten dodatek - dzięki.

Ja je czasem wysyłam i mi się przydaje ta opcja.

*

Offline Kirucha

• 537
  • gg# 904623
  • Sprzęt: HTC Leo, Desire, Wave-S8500
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwiec 24, 2009, 02:17:45 »
Witam

Pierwszy post wiec prosze nie rugac, jak cos palne nie tak.

Odnosnie tematu to zainstalowałem w/w ROM  i znalazłem taki mały bład, mianowicie w ROMie jest TCPMP w wersji 0.72RC1. Ktośmi podpowie jak właczyc napisy ?
Dodam ze film jest przygotowany i działal na WM5 i Tcpmp081_PL. Próbowałem odpalić z pliku tego 081 i wyskakuje bład: Niespodziewany bład programu, proszę prześlij "crash.txt" do twórcow. Nastąpi zamkniecie programu...

*

Offline blady.bb

• 720
  • Sprzęt: HTC Universal, HTC Leo
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwiec 24, 2009, 12:25:47 »
Witam

Pierwszy post wiec prosze nie rugac, jak cos palne nie tak.

Odnosnie tematu to zainstalowałem w/w ROM  i znalazłem taki mały bład, mianowicie w ROMie jest TCPMP w wersji 0.72RC1. Ktośmi podpowie jak właczyc napisy ?
Dodam ze film jest przygotowany i działal na WM5 i Tcpmp081_PL. Próbowałem odpalić z pliku tego 081 i wyskakuje bład: Niespodziewany bład programu, proszę prześlij "crash.txt" do twórcow. Nastąpi zamkniecie programu...

Zdarza się, ROMy Tomala mają dość często jakieś niedociągnięcia. W moim na przykład nie działa Windows Media Player. Spróbuj przekopiować kodeki z wersji 0.81 lub ją po prostu zainstaluj :ok:
HTC Universal [G3]
Radio: 1.17.00
ROM: Tomal v8.81 Regular (64MB device) WM6.1 - Hybrid Build: 21042.1.6.0
MiniSMS

*

Offline Kirucha

• 537
  • gg# 904623
  • Sprzęt: HTC Leo, Desire, Wave-S8500
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwiec 24, 2009, 16:42:27 »
Zdarza się, ROMy Tomala mają dość często jakieś niedociągnięcia. W moim na przykład nie działa Windows Media Player. Spróbuj przekopiować kodeki z wersji 0.81 lub ją po prostu zainstaluj :ok:

Fakt nie pomyślałem o instalce, niestety dopiero 3 .cab zadziałał jak trzeba ;) dziwne to to zawsze dzialało bez instalki ...

dziekuje  :ok:

edit:

Więc tak, na wm5 od ery jaki miełem, nie działał mi przycisk "backlight" teraz działa.
-Brakuje mi video rozmow, pracuje na zmiany i czasami po prostu sie przydawało.
-Pierwsza baterię po prostu "wszamał" po drugim naładowaniu zdecydowanie lepiej.
-Przycisk pod ktorym miałem wybieranie glosowe teraz nagrywa, nie wiem jak to zmienic :( w samochodzie przydatne...
-znacznie szybszy od wm5 i jak na razie bez zwiech.
-w wm5 do obslugi SDHC dogrywałem .cab'a i nie było problemu, teraz mam do wyboru Type I i Type II działa mi na obu, ale jezeli sa opcje wyboru to w jakimś celu, ktos wie ocb ??

ps. zainstalowałem wersje lite i wreszcie zmieniłem Radio na 1.18, regular był u mnie jedna dobe, to nie dla mnie ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2009, 10:44:46 wysłana przez Kirucha »