Tajemnicze zwiechy sprzętu.

• 3 Odpowiedzi
  • 704 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Bakuś123

• *
  • 99
  • Sprzęt: O2 XDA Exec
Tajemnicze zwiechy sprzętu.
« dnia: Wrzesień 12, 2009, 09:00:34 »
Witam, mój problem z Universalem zaczal sie niedawno stosunkowo, i martwie sie, że coś z nim nie tak, a mianowicie sprzęt nie ważne na jakim ROMie potrafi zawisnąć na białym lub obojętnie jakim kolorze, nie działa wybudzenie, uśpienie, po prostu trzeba zrobić SR, lecz zaraz potem potwarza sie to samo. Dzisiaj po tym, jak cały palmtop leżał uśpiony na biurku chciałem go uruchomić, no i znów to samo, zero reakcji. Podłaczam go pod USB a tutaj...czerwona dioda :-|Na szczescie na drugim akumulatorze na którym te anomalia również sie dzieją palmtop na szczęście sie uruchomił. Tak więc czy mojemu Uniemu "nie smakują" juz po prostu zarżnięte akumulatory, czy to uszkodzenie sprzętowe/softwareowe(dodam, że dzieje sie to wszystko na WM 5.0, 6.1).
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2009, 14:42:11 wysłana przez Adamerso »

*

Offline h92

• 15
    • Hs2 - Portfolio
  • Sprzęt: O2 Xda Exec
Odp: Tajemnicze zwiechy sprzętu.
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 12, 2009, 23:03:19 »
Próbowałeś HR ?

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 12, 2009, 23:32:51 »
Próbowałeś HR ?
no zmienial romy to raczej HR robil... na moj gust to albo bateria- choc malo prawdopodobne a na drugi ogien dalbym plyte glowna. cala. na xda byl opisany podobny przypadek jesli mnie pamiec nie myli i wlasnie skonczylo sie na wymianie mobo.

*

Offline Bakuś123

• *
  • 99
  • Sprzęt: O2 XDA Exec
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 13, 2009, 12:47:15 »
O dziwo na tym drugim akumulatorze od wczoraj i romie od T-Mobile działa stabilnie.