Witam,
ostatnio zachcialo mi sie testowania gier na moim Universalu. Pewne gry troszke przycinalo co jakis czas (bardzo malo - ale jednak). Byly to gry 3D, tak wiec postanowilem sprawdzic co ciekawego jest o takich wlasnie sterownikach nam wiadome... Jako, ze nie znalazlem niczego co by mnie satysfakcjonowalo, postanowilem poeksperymentowac i zabrac sterowniki z HTC Kaiser'a (TyTN II). W jego dziale bardzo latwo znalazlem watek o D3D i zainstalowalem pierwsze, ktore tam byly dostepne. Ku memu zdziwieniu poszlo latwo i wydawalo by sie, ze dzialaja. Jednak program, ktory jest do testowania (Light), gubil wiele klatek (przycinal sie)... Zmartwilo mnie to, wiec odinstalowalem i zainstalowalem sterowniki z Samsunga OMNIA. Sprawdzilem tym samym programem i co...? I rewelacja! Nie gubi nic, nie przycina, dziala swietnie. Chcialbym abyscie rowniez sprawdzili i podzielili sie uwagami na ten temat. Moze ktos juz cos probowal albo zaczerpnal informacje gdzie indziej i ma pojecie cos o tych sterownikach do naszych Universali, lub moze mnie poprawic w czyms? Ja jeszcze w wolnych chwilach znowu bede testowal gry i opisze czy jest poprawa czy moze inaczej. Program wykazuje, ze powinna byc poprawa

Co o tym sadzicie?