Bluetooth nie działa poważny problem

• 2 Odpowiedzi
  • 637 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bartas225

• 14
  • Sprzęt: XDA Exec
Bluetooth nie działa poważny problem
« dnia: Kwiecień 27, 2010, 19:50:58 »
Siemka, ściągnąłem sobie z Marketplace program do monitorowania sieci WIFI. Po instalacji program zażądał zrobić soft-reset więc go zrobiłem. Potem niestety nie działa mi bluetooth. Po odinstalowaniu także nie działa. Gdy wchodzę w menedżer bluetootha i próbuję go włączyć to mi wyskakuje bląd: "Problem ze sprzętem bluetooth". W menedżerze bezprzewodowym (? jest opcja menedż. bezprz.) w ogóle nie ma opcji bluetooth, tylko WIFI i Telefon. Pomocy proszę to bardzo ważne. Mam Windowsa Mobile 6.1 PL

*

Offline Atrax22

• 38
  • Co by było gdyby?
  • Sprzęt: HTC Universal
Odp: Bluetooth nie działa poważny problem
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 27, 2010, 20:02:51 »
Zrób HR i po sprawie.
Tak długo jak długo istnieją armie, każdy poważniejszy konflikt będzie prowadził do wojny. Pacyfizm, który nie przeciwstawia się aktywnie zbrojeniom, jest i w dalszym ciągu będzie bezsilny

*

Offline bartas225

• 14
  • Sprzęt: XDA Exec
Odp: Bluetooth nie działa poważny problem
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 27, 2010, 20:05:03 »
a to usunie mi wszystko z karty pamięci? rozumiem że wm 6.1 i łatka pl zostanie? A już po tym resecie zainstaluje mi automatycznie te podstawowe aplikacje?

Połączone: [time]Kwiecień 27, 2010, 20:30:08[/time]
Sorry za doubleposta ale to dość poważne... Zrobiłem sobie kopię zapasową programem SPB Backup demo. Jak teraz zrobie HR i przywrócę kopię tym programem to mi przywróci wszystkie programy? I ustawienia? Proszę o pomoc też na pytania w poprzednim poście ;)

EDIT: dobra działa, system jest. Pliki, programy i ustawienia sobie przywróciłem tamtą kopią :)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2010, 22:16:48 wysłana przez bartas225 »