SMS ale dotykowa klawiatura

• 7 Odpowiedzi
  • 984 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SMS ale dotykowa klawiatura
« dnia: Wrzesień 22, 2008, 18:23:02 »
Chodzi mi o to ze jak mam go tak odwrócony uini ekranikiem na zewnątrz i nbp jak wybieram numer to mam taką duzą dotykową klawiature!! Da rade miec taką klawiature zeby pisac eski?

*

Offline Jupa

• *
  • 60
    • Portfolio
  • Sprzęt: Samsung I8000 Omnia II
Odp: SMS ale dotykowa klawiatura
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 22, 2008, 18:52:52 »
proste na dole klikasz na obrazek klawiatury i powinna Ci się wyświetlić dotykowa  :grin:
"Zostawiajmy po sobie dobre imię i trwałą pamięć wśród nieśmiertelnych, aby nasze życie nie przeszło nadaremnie"
                                                                                              Leonardo da Vinci

*

Offline Rabbit_bb

• 641
  • Każda chwila to kolejna szansa...
  • Sprzęt: HTC Universal + Motorola Defy
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 22, 2008, 18:53:46 »
Da rady mieć nawet podobna jak przy wybieraniu numeru z T9 :E Wystarczy poszukać :P
HTC Universal [G3] | Motorola Defy
Radio: 1.17.00          | Android: CM7
ROM: WM 6.1

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 22, 2008, 18:55:07 »
no mi chodzi o tak a duza i normalna 9 cyfrową zebym nop naciskał 2 razy na 2 i b.... zeby te orzyciski były takie duze jak przry wybieranie numerów to wtedy bedzie wygodnie pisac a na tej malej to palcem sobie mozna....

*

Offline Rabbit_bb

• 641
  • Każda chwila to kolejna szansa...
  • Sprzęt: HTC Universal + Motorola Defy
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 22, 2008, 19:05:08 »
No to Ci mówię jest taka tylko nie pamiętam nazwy ale miałem ją. Na pewno gdzieś znajdziesz tylko się rozejrzyj.
HTC Universal [G3] | Motorola Defy
Radio: 1.17.00          | Android: CM7
ROM: WM 6.1

*

Offline jareklie

• 260
  • Sprzęt: S Galaxy Tab + HTC HD2 +T-Mobile move +SPV M650
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 22, 2008, 19:45:39 »
Phone Pad - tak to się nazywa. Poszukaj w sieci (zwł. na xda-developers) - może gdzieś jest do doinstalowania (jeśli tego u Ciebie nie ma)
Ja akurat na WM5 w Uni to mam, ale w WM6 (Trinity) już nie. Podejrzewam, że to zależy od wersji ROMu
Chyba że szukasz jeszcze czegoś większego?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2008, 19:47:14 wysłana przez jareklie »
już było (od 2002 r.): SE p800, MDA Compact, Dell Axim x50, FS Loox 720, HTC Wizard , HTC Universal, HTC Trinity, HTC Artemis, (UMPC) Samsung Q1, HTC Touch HD, HP iPAQ 614c, (UMPC) Sony ux280p, Qtek 8310, Omnia2  + AKTUALNE   -> co dalej? ;)

*

Offline ohsodw1

• **
  • 136
  • Sprzęt: HTC Wizard, HTC Dream, NavRoad Q1
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 23, 2008, 20:13:28 »
Nie chcę tutaj się nabijać z czyjejś niewiedzy, ale na dole ekranu, obok symbolu klawiatury jest taki trojkacik.. jak go nacisniesz to Ci się pokaże spis możliwych klawiatur.. Ja polecam program RESCO keyboard i tam masz klawiature jak w iPhonie - klawisze daleko od siebie, powiekszaja sie gdy zostana nacisniete i tak dalej.. Jak uzywam i jestem zadowolony :D
komunikatory: nokia 9500, 9300; PPC: HTC Wizard (spv m3000), HTC Universal; OS X: iPhone (1G) 16GB; Android: Era G1 (HTC Dream); WinCE: NavRoad Q1

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 23, 2008, 20:24:09 »
no mi chodzi o tak a duza i normalna 9 cyfrową zebym nop naciskał 2 razy na 2 i b.... zeby te orzyciski były takie duze jak przry wybieranie numerów to wtedy bedzie wygodnie pisac a na tej malej to palcem sobie mozna....

Jeśli chcesz wpisywać znak po znaku, czyli tak jak to opisałeś, to zerknij na Blimkeys lub Cliquick.
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1