Sim look w Qtek 9000. Prosze o pomoc.

• 1 Odpowiedzi
  • 550 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tombzd74

• 31
  • Sprzęt: Qtek 9000, Kaiser - Orange
« dnia: Luty 06, 2007, 09:03:25 »
Witam ze wzgledu na to ze nie czuje sie na silach, choc poswiecilem duzo czasu na poczytanie o procedurze sciagniecia sim looka na Qteka prosze o pomoc.

Szczegolnie nie jest jasne to jak wgrac orginalny rom czy radio, bo juz sie pogubilem, po sciagnientym jus sim looku?

Skad dokladnie wiecie jaka wersje romu posiadacie. Ja znalazlem w ustawieniach takie parametry ale kompletnie nie wiem czy to stare czy nowe

Rom           1,30,77,WWE
Rom Date   02/20/06
Radio ver    1,09,00
Protocule     42,42,P8
Extra rom ver 1,30,246WWE

W nawet nie jestem pewien czy moja bateria to wytrzyma choc jest nowy pda, a przeciez to wazne. Probowale sprawdzic programem do testowania baterii (PowerDetect), ale procedura testowania nie jest dla mnie jasna, bo uruchomilem program, ustawilem na universala zapis co 5 minut, na pelnej jasnosci ekranu i wytrzymal 5,5 godziny. ale co to oznacza da mnie nie mam pojęcia.

WIEC jesli jest ktos, madrzejszy odemnie, a widze was wielu, to :
moze ktos sie podejmie i sciagnie sim loka, ewentualnie zaladuje jakis aktualny rom i co tam jeszcze bedzie potrzebne. Miejsca w ktorych moge sie spotkac to BYDGOSZCZ, TORUN, GDANSK. Czy jest jakas sieci dla pda w tych miastach??

pozdrawiam

Tom

sorki za bledy ale sie spieszylem

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 07, 2007, 17:43:47 »
Przy takim aku nie ma problemu- jesli boisz się samemu - to może przejazdem będzisz w Warszawie ?.
Ale jak poczytasz to sam zrobisz bez problemu.
Ja po eksperymentach wrócilem do standardu z ery bez ext_romu i jestem zadowolony.
potrzebna zgoda