Witam ze wzgledu na to ze nie czuje sie na silach, choc poswiecilem duzo czasu na poczytanie o procedurze sciagniecia sim looka na Qteka prosze o pomoc.
Szczegolnie nie jest jasne to jak wgrac orginalny rom czy radio, bo juz sie pogubilem, po sciagnientym jus sim looku?
Skad dokladnie wiecie jaka wersje romu posiadacie. Ja znalazlem w ustawieniach takie parametry ale kompletnie nie wiem czy to stare czy nowe
Rom 1,30,77,WWE
Rom Date 02/20/06
Radio ver 1,09,00
Protocule 42,42,P8
Extra rom ver 1,30,246WWE
W nawet nie jestem pewien czy moja bateria to wytrzyma choc jest nowy pda, a przeciez to wazne. Probowale sprawdzic programem do testowania baterii (PowerDetect), ale procedura testowania nie jest dla mnie jasna, bo uruchomilem program, ustawilem na universala zapis co 5 minut, na pelnej jasnosci ekranu i wytrzymal 5,5 godziny. ale co to oznacza da mnie nie mam pojęcia.
WIEC jesli jest ktos, madrzejszy odemnie, a widze was wielu, to :
moze ktos sie podejmie i sciagnie sim loka, ewentualnie zaladuje jakis aktualny rom i co tam jeszcze bedzie potrzebne. Miejsca w ktorych moge sie spotkac to BYDGOSZCZ, TORUN, GDANSK. Czy jest jakas sieci dla pda w tych miastach??
pozdrawiam
Tom
sorki za bledy ale sie spieszylem