Witam szukalem po forum ale nic ciekawego nie znalazlem... otoz mam wgranego roma z wm6 chyba tego bussines v7 co niby ma wideo rozmowy ale chcialbym go zmienic bo za duzo mi w nim nie dziala a konkretniej to ani wideorozmowy, ani java, ani guzik z przodu od podswietlenia no i ogolnie jak ktos do mnie dzwoni to sie zawiesza itp... wiec czas na zmiane...
I tu moje pytanie... czy jest juz jakis wm6 w ktorym dziala wszystko + video rozmowy rowniez? jesli tak to gdzie go znajde bo na ftp xda-developers za duzo nie wyniuchalem

No ale jesli nie ma takiego sprawnego wm6 to moze jakis wm5 w ktorym dziala wszystko wlacznie z mp3 na dzwoni itp (stabilny i bez brandingu najlepiej)...
Cięzko cos mi znalezc wiec bylo by milo gdybym zamiast odpowiedzi zebym skorzystal z googli, opcji szukaj tu czy na xda-dev dostal jakies konkrety z argumentami + linki do plikow...
z gory dzieki i pozdrawiam
P.S.
Czy jest mozliwosc przerobienia czyms certyfikatu z normalnego PC na certyfikat pod PPC? Chodzi mi od certyfikat wykorzystywany do laczenia z wifi konkretniej...
POZDRO