qtek 9000, czy warto?

• 34 Odpowiedzi
  • 5291 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qtek 9000, czy warto?
« Odpowiedź #30 dnia: Luty 02, 2006, 13:32:28 »
Dzieki marchewa9 za konkrtna odpowiedz.
Raczej zrezygnuje z zakupu qteka9000 zdecydowanie bardziej przemawiaja do mnie parametry etena M600 - ktorego brzydkosc jest zatrwazająca ;)

pozdrawiam

podlach

*

Offline renqien

• *
  • 80
  • Sprzęt: Ameo, iPhone
qtek 9000, czy warto?
« Odpowiedź #31 dnia: Luty 02, 2006, 17:49:18 »
Cytat: "Piasecznik"

Ke?
640x480 = 4* 320x240

:oops: Ale to tylko potwierdza moją tezę, że grafika nie wyrabia bo ekran większy.

*

Offline indian

• 823
qtek 9000, czy warto?
« Odpowiedź #32 dnia: Luty 02, 2006, 19:21:16 »
Cytat: "renqien"
Cytat: "Piasecznik"

Ke?
640x480 = 4* 320x240

:oops: Ale to tylko potwierdza moją tezę, że grafika nie wyrabia bo ekran większy.

W takim razie na Simpadzie ktory ma 800x600 i 204 MHz procesor filmy powinny byc wyswietlane jako pokaz slajdow :)

qtek 9000, czy warto?
« Odpowiedź #33 dnia: Luty 04, 2006, 20:31:54 »
Witam ponownie Szanowne Zbiegowisko
i biję się w pierś, bo nie do końca zbadawszy zjawisko wprowadziłem pytającego w błąd. Pisałem, że mój Qtec zrywa połączenie z siecią ERA, co jego baterii nie bardzo służy. Kilka eksperymetów (cholera, że wcześniej na to nie wpadłem) wyjaśniło, że na karcie ERY device uparł się realizować WSZYSTKIE połączenia (w tym GSM) przez UMTS. No i tu się chrzani, bo po włożeniu obcej karty, (słoweński Mobile z włączonym roamingiem) Qtec grzecznie działa TYLKO w protokole GSM i zrywek nie ma. Nie wiem tylko jak go przekonać na stałe do takiego modu, bo wg ERY tylko Blueconnect może "bezkarnie" korzystać z UMTS. Ponoć planują włączenie usługi do abonamentów innych, ale jeszcze nie teraz.
Tak więc spod stołu odszczekuję, bo na wspomnianej słoweńskiej karcie z właczonym BT bateryjka wytrzymała już 2 dni, co na jej pojemność 1620 mAh jest dobrym wynikiem. BTW żółty projektant myślał chyba, że jego produkt będzie odłączony od ładowania naprawdę na chwilę...

Pozdrawiam
Zdzich

qtek 9000, czy warto?
« Odpowiedź #34 dnia: Luty 04, 2006, 23:13:35 »
Witam,

quote="marchewa9"]biję się w pierś, bo nie do końca zbadawszy zjawisko wprowadziłem pytającego w błąd. Pisałem, że mój Qtec zrywa połączenie z siecią ERA, co jego baterii nie bardzo służy...
[/quote]

Wszystko OK, bateria to nie taki straszny klopot. Ladowac mozna w pracy, domu i samochodzie. Bardziej martwia mnie jednak kulejaca grafika.
Dlatego tez zastanawiam sie nad etenem M600 - choc uzytkownicy tego modelu nie sa zbyt rozmowni ;(

pozdrawiam

podlach