Programy obsługujące WIFI dla universala WM6 ?

• 3 Odpowiedzi
  • 796 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Programy obsługujące WIFI dla universala WM6 ?
« dnia: Listopad 26, 2007, 21:54:14 »
Witam wszystkich zainteresowanych tym tematem, założyłem nowy wątek ponieważ chodzi mi wyłącznie o universala. Czy ktoś z doświadczenia mógłby się podzielić wiedzą jakie programy będą działały (obsłużą kartę albo może jakieś specjalne sterowniki NDIS ?) dla HTC Universal. Zainstalowałem kilka aplikacji i jako jedyna działa mi "PeekPocket", niestety to świeży program i nie ba zbyt wielu możliwości. Aplikacje które mi nie wykrywają karty: Hitchhiker, ministumbler, wififofum, wifigrapf, wifiknife, pocketwinc. System jaki mam załadowany to: L26 WM6 PRO Business V7 Videocall.
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2007, 10:48:39 wysłana przez jas_pik:: Janusz Piwiński »

*

Offline geotrack

• *
  • 70
  • Sprzęt: HTC Universal (Qtek9000) WM5
Odp: Programy obsługujące WIFI dla universala ?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 27, 2007, 08:43:52 »
WiFi Companion ostatnia wersja to 2.10.13.0 (platny) juz chyba zaprzestano prac nad tym projektem,ale w sieci znajdziesz.

http://wi-fi-companion.en.softonic.com/pocket

update:ps. nie wiem czy na wm6 zadziala nie doczytalem za pierwszym razem myslalem ze masz wm5 ;-)
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2007, 08:55:20 wysłana przez geotrack »

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 27, 2007, 09:05:33 »
A sprawdziłeś programy z naszego Downloadu?
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 28, 2007, 10:44:49 »
Owszem to pierwsza rzecz jaką zrobiłem, przecież nawet je wymieniłem ;)
Napisane: Listopad 27, 2007, 10:15:07
Nikt nic nie pisze w tym temacie więc ja jeszcze dorzucę parę groszy. Sprawdziłem  i napewno działają na unieversalu te trzy programy: Peekpocket, Wifi Companion i Iper. Testuję dalej i jak tylko coś jeszcze wynajdę podzilę się wiadomościami. Pozdrawiam