Problem z spv M5000 prosze o pomoc

• 9 Odpowiedzi
  • 802 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z spv M5000 prosze o pomoc
« dnia: Sierpień 29, 2009, 14:24:37 »
Witam kupiłem nie dawno spv M5000 ale występują problemy mianowicie wsadzony jest wm6.1 w którym jest pełno błędów przy starcie pełno ich wyskakuje, praktycznie nic nie można w nim zainstalować, nie można nic na nim zrobić ponieważ po dłuższym użytkowaniu z jakiejś aplikacji tel sie wyłącza chyba ze jest wpięty do ładowania to wtedy jeszcze w miare. Chciał bym wgrać tu wm5 które z tego co słyszałem było montowane orginalnie do tego fona lecz niestety nie posiadam wm5 no i przy okazji nawet nie wiem jak to zrobić ponieważ pierwszy raz mam telefon na windowsie a w serwisach rozkładają ręce mówiąc że nie zajmują sie pocketami :( jeśli jakoś dało by radę to proszę o pomoc

*

Offline betner

• 23
  • Sprzęt: HTC Magic / HTC Universal
Odp: Problem z spv M5000 prosze o pomoc
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 29, 2009, 14:57:47 »

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 29, 2009, 15:08:30 »
Dzięki wielkie już jest coś co mi może pomoże o ile skapne sie co tam pisze bo Ang. u mnie kuleje he he

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 29, 2009, 15:21:08 »
masz przyklejony temat z FAQ... po pierwsze zrob hard reset, wm 6.1 jest lepszy od 5.0 moim zdaniem. a z tego co piszesz to wynika takze, ze masz zajechana baterie.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 29, 2009, 15:50:16 »
Hard reset już robiłem ale bez skutku działał przez pierwszy dzień normalnie potem znów to samo to stwierdziłem że zrobię go jeszcze raz ale potem było cały czas tak samo... Nie wiem za bardzo jak przebiega proces zmiany windowsa nawet nie wiem jakie programy sa do tego potrzebne ktoś mi mówił że tym active sync lecz u mnie nie da rady go zainstalować ponieważ mam viste... jak bym jeszcze mógł prosić o wyjaśnienie kroczek po kroczku co i jak z tym formatem bo w tych sprawach jestem zielony

*

Offline re_

• 4165
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 29, 2009, 19:39:59 »
na viste jest windows mobile device center. nie, nikt nie bedzie krok po kroczku pisal jakie programy sa potrzebne i co musisz zrobic bo nawet sobie nie zadales trudu i nie poswieciles 3 minut by przeczytac FAQ. nikt nie bedzie pisal po raz setny tego samego, specjalnie dla ciebie bo ci sie nie chce szukac. wszystko masz opisane w FAQ, w tym dziale w przyklejonym temacie. a ze ci sie po prostu nie chce to juz nie wina, ze nie miales nigdy urzadzenia z WM. najlepiej to isc zawsze na latwizne, ehhh  :-|

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 30, 2009, 06:32:21 »
a co to jest ten pierdo... FAQ?! jak juz pisalem jestem zielony w sprawach komputerowych i tych co w temacie! to jest forum poswiecone pierdo.eniu o pogodzie, o pedalach czy od tego by pomoc sobie wzajemnie?!

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 30, 2009, 10:25:45 »
Logiczne myslenie i szukanie sie klania..
Jak mozesz cos znalezc (odrazu i w sumie bez szukania) i masz to na samej gorze dzialu nikt nie bedzie Ci tego znowu pisal..
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 30, 2009, 12:22:52 »
no i to jest gość konkret krótko i na temat bez sapania i wszyscy wiedzą o co chodzi :D dzięki za info...

*

Offline re_

• 4165
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 30, 2009, 19:16:50 »
no i to jest gość konkret krótko i na temat bez sapania i wszyscy wiedzą o co chodzi :D dzięki za info...
starczylo spojrzec, nic wiecej. obawiam sie, ze nie ogarniesz universala i po krotkim zachwycie sprzet poleci do sprzedazy.