Ja za to popieram jak najbardziej Operę - fajny interfejs (mam w Uni 9.5 Beta). Co prawda troszkę powoli działa, ale nie wymagam od ppc za dużo, natomiast wyśmienicie sprawdza się w obsłudze palcem, tym bardziej u osób, które zgubiły rysik

Podoba mi się w tej przeglądarce sposób powiększania i w ogóle fakt, że przeglądarka sama wrzuca na pełny ekran stronę, a kiedy trzeba, pozwala na przerzucanie okien i inną zabawę. No a do przeglądania sieci poza domem to chyba najlepsza będzie opera mini, ograniczy transfer

NF, jak i IE jakoś nie przypadły mi do gustu. Opera 8.65 też długo gościla w moim telefonie, w sumie, to nawet szybciej i stabilniej działała, ale do obsługi przydaje się rysik. A co do FF na ppc - SkyFire - na telepolis.pl pisali, że
przeczytal ktoś licencje? ludzie, tam jest o przechowywaniu tego co robimy, jakie strony przeglądamy, w jakie reklamy klikamy, nasze położenie geograficzne, telefon, słowem- cały ruch w sieci. NEVER!
Sprawdzałem tą przeglądarkę SkyFire, ale wyświetla się tylko na połówce ekranu i tylko połówkę programu - nie wiem, czy to bug związany ze wczesną wersją, czy to przez nasz wielki ekran w uni. Ale sam program zapowiada się ciekawie, docelowo to bardzo ciekawa przeglądarka

Póki co, do wyboru zostaje opera i NF..
P.s. może po prostu ankietę machnąć jakąś w pierwszym poście?