No i po sprawie. Nowy rom zainstalowany. Działa ok. Jest fajny, ciemny znaczy coś jak vista, ale nie do końca oto mi chodziło. Mianowicie miałbyc to odchudzony rom, a ten jest wypasiony diabelnie, że tak powiem. Ten ROM version: D.08.20 TML WWE jest szybszy ale też potrafi się zwiesić jak stary ROM versio: 2.00.41 WWE no ale windows ma to do siebie, że się czasem zawiesi. W sumie to zainstalowałem Opere 9.5 beta i z jej powodu chciałem odchudzony rom bo nie mogę przeglądać strom ponieważ wyskakuje mi informacja, że mało ramu. A może ktoś zaproponuje jakąś dobrą przeglądarkę podobną z funkcjonalnością do opery?
I taka moim zdaniem anomalia: Na starej wersji miałem zainstalowaną auto mapę, zrobiłem hard disc, tak dla spokoju ducha i potem zainstalowałem nowy rom. Instalował się bardzo szybko, około 5 może 10 minut a nie jak jest w opisie, że około 20 minut. Auto mapa się pojawiła i działa?

nie instalowałem jej na nowo. Czy to dlatego, że instalowałem ją na karcie pamięci?
Zauważyłem, że dłużej się ładuje i szybciej się czerpie bateria.
A co do zwiększenia ramu to może rzeczywiście bardziej opłacalne będzie przesiąść się na inny sprzęt, ale jaki? Może też ma ktoś jakieś propozycję ??
Ale SPV ma duży wyświetlacz a do mojej pracy taki jest najlepszy, bo działa i widać super program mTaxi.
Dziękuję za uwagę i czekam na dalsze rozwinięcie tematu.