chwile temu sie wyladowal. rom zaladowany ok godziny 22 przedwczoraj po flashowaniu i instalkach i ustawieniu wszystkiego mialem ok 90% baterii. czyli wytrzymal ok 1,5 dnia, to 1 dzien mniej niz trzymal mi wczesniej, no ale to pierwsze wyladowanie, zobaczymy co teraz bedzie, najwyzej overclocking sie wylaczy.
rom dosc szybki, polecam. na razie dziala stabilnie, raz sie chwile "zastanawial" jak odbieralem polaczenie na otwartym uni, juz myslalem, ze zwiecha ale jednak odebral i dalej bylo ok.
z pocket plus i diary mam na today, radio 1,17, zaraz po SR 26MB wolnego RAM, ktora to wartosc spada do ~25MB(25,7-25) dosc szybko, na razie trzyma 25 i chyba jest ok, jednak cos czuje, ze dobrze zrobilem jednak instalujac oxios-a, zapewne sie przyda.
jedyne co mi sie nie podoba: wgralem standardowy wm 6.1 theme (taki ladny, zielony...), kolory ladnie sie pozmienialy, niestety tapeta zamiast tej ladnej, jest taka zielono-bura. szkoda bo mimo, ze standardowy to lubilem ten theme a nie wiem jak ten problem rozwiazac(theme z roznych zrodel, wrzucany zarowno przez AS jak i przez czytnik).
zaluje troche, ze nie wgralem sobie wersji vanilla bo zarowno total commandera jak i adobe readera instalowalem jeszcze raz a TCPM mam i tak na karcie pamieci, task managerow dodanych w romie nie uzywam.
zobaczymy co bedzie dalej i jak bedzie wygladac sprawa z bateria, jest to pierwszy ranju/tomal, ktory mi przypasowal i sprawdza sie lepiej niz mo3ulla wm 6.0