Nie mogę wejść w BL - awaria aku, albo mam cegłe

• 34 Odpowiedzi
  • 4261 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline rosakun

• 15
  • Sprzęt: SPV M5000
Odp: Nie mogę wejść w BL - awaria aku, albo mam cegłe
« Odpowiedź #30 dnia: Maj 11, 2010, 23:46:47 »
No nic jak nie znajdę serwisu to zwrócę się do pana. Dziękuję za informacje :) A w miedzy czasie poskacze jutro po serwisach komórkowych w Inie może się coś nawinie.

*

Offline Antej

• Ekspert HTC Blueangel
  • 3005
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwiec 28, 2010, 11:54:33 »
Wygląda na to że sprzęt wypłynął:
http://www.allegro.pl/item1097225542_2x_m5000_htc_universal_qtek_9000_gratisy.html

Lokalizacja się zgadza, uszkodzenie też, drugi dawca z tego co wiem też.

*

Offline jarqka

• 818
  • Sprzęt: Honor 7, Honor 8, Iphone 4,5 , iPAQ 214, Ipad 3
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwiec 28, 2010, 12:02:47 »
I za takie coś w nagrodę powinien być nieuczciwy klubowicz...

They Use Force To Make You Do What The Deciders Have Decide You Must Do

*

Offline rosakun

• 15
  • Sprzęt: SPV M5000
« Odpowiedź #33 dnia: Lipiec 18, 2010, 01:22:27 »
Ale dlaczego...? Miałem dość teraz G1 i tyle ale jednak w połowie aukcji uświadomiłem sobie że GPS matce w aucie się przyda zostawiłem wiec je zrobiłem wczoraj wyświetlacz (150zł -.- ) i robi za GPS a tamta płytka widocznie była po zalaniu a wanienki nie posiadam wiec jej nie zrobię a do serwisu jej nie oddam jak... no własnie chyba pominąwszy ze wylicytowałem a tam... długa historia najważniejsze jest to że wszystko teraz żyje długo i szczęśliwie pomyśleć że jak zrobiłem go za początku pochodził chyba z tydzień zanim wyświetlacz rozbiłem... Dziękuję wszystkim za pomoc i przepraszam za nieobecność przy temacie

« Odpowiedź #34 dnia: Maj 12, 2011, 22:58:28 »
Witam

Mam dokładnie ten sam problem. Przeczesałem anglojęzyczne strony szczególnie xda-developers i ta usterka najprawdopodobniej to wina bootloadera. ( awaria po złym upgradzie ). Zauważyłem też iż przy nowym aku zostaje rozładowywany aż napięcie schodzi do ok. 3.4V. Uni nie uruchomi się mając niższe napięcie niż 3.75V. Także przy dobrej baterii także się nie uruchamia. Ostatnie podejście jakie mogę zrobić to wgranie bootloadera JTAGiem. Może ktoś miał podobny problem ?