Może być tak, że aku jest trupem (albo jest to jakieś aku nie współpracujące z unim. Czy jest to aku marki DYNA?).
Power+backlight+reset powinno ewidentnie wprowadzić urządzenie w BL, skoro tak się nie dzieje to znaczy, że urządzenie w ogóle nie posiada zasilania. Dla upewnienia
Tak się zastanawiam - czy ta lampka która Ci się zapala jest czerwona, czy pomarańczowa? Pomarańczowa oznacza ładowanie, a czerwona brak zasilania.
Szczerze powiedziawszy nie mam pomysłu. Jeśli łądowarka i bateria są sprawne to zupełnie nie wiem co możesz z tym zrobić, bo mtty wymaga wejścia w bl, a tego piszesz że zrobić nie możesz.
Po przeczytaniu wszystkich postów raz jeszcze myślę tak: jeśli sytuacja jest taka, że nie możesz wybudzić urządzenia ni w ząb, cały czas masz tylko "czysty" ekran i czerwoną diodę (tą od braku zasilania) to aku jest martwe i nie się chce ładować, stąd nie możesz nic zrobić. Jeśli aku jest sprawne, to dostałeś cegłę. Ogólnie sprawdź czy aku to DYNA, czy ładowarka jaką używasz jest taka sama jak ta do uniego.
Szczerze powiedziawszy nie mam pomysłu co możesz z tym zrobić jeśli nie masz na stanie sprawnej ładowarki do uniego i baterii.