Nie lubię Tomala. Każdy jego rom jest pełen błędów i bugów.
8.2 po pewnym czasie przestał być stabilny, prędkość mu siadła, no ale cóż, stary był, zainstalowałem 8.5.
8.5 - po jaką cholerę on zasyfił całego todaya? Zdecydowana większość użytkowników Universala jest użytkownikami zaawansowanymi. Po co więc karmić ich gotowymi todayami, skoro sami zrobią swoje? Ikonki zamienione na jakieś mega debilne, ładny dialer wyglądający wyśmienicie w realvga zamieniony na jakieś badziewie.
8.7 - poprawił todaya, ale nadal nie wiem po kiego grzyba wrzuca swojego. Nadal kretyńskie ikonki, nadal brzydki dialer, wszystko w kolorystyce Diamonda, całe paski czarne. Zainstalowałem, zauważyłem błąd związany z dllem odpowiedzialnym chociażby za messaging, spierdolona cała obsługa wiadomości! Do tego bluetooth nie działa!
8.71 - hee, wypuścił poprawkę do niedziałającego bluetootha. Fajnie, wiadomości nadal skopane. Siedział u mnie miesiąc, przestał się uruchamiać dialer.
8.9 - nie próbowałem, ja mam mu zaufać?
Wypuścił kuchnię, fajnie, tylko że trzeba być naprawdę zasranym ekspertem żeby zrobić na niej coś naprawdę konkretnego, mam na myśli chociażby poprawienie jego błędów.
Myślę o spróbowaniu romów kolegi luca16thebig, tylko że jego ostatni 6.1 to beta i nie wygląda to tak, jakby coś przy nim robił.
Myślałem także o Mo3ulli, Paweł mi polecał, ale ten romik jest bardzo stary. Więc może Cotulla?