No właśnie, tak jak w temacie. Planuje zakup myszki na bluetooth do mojego Uni (wiadomo, że da się bez tego żyć i jest to w sumie tylko bajerem) ze względu na to, iż często działam na pulpicie zdalnym. Bardzo ułatwia taka myszka tą sprawę, jednak jest mały problem... Mianowicie spodobała mi się ta mysz:
MS 5000. Szczęśliwie się trafiło, że mój znajomy posiada owy dodatek. Zainstalowałem więc aplikacje BlueInput na mojego Uni, połączyłem się z myszką i co? Wielkie rozczarowanie... Mysz działa jednak z dużym opóźnieniem. Stara się nadrabiać i doganiać me ruchy jednak nie wychodzi to dobrze... Testy były na różnych ROMach, RAMu wolnego ponad 18MB. Potestowaliśmy jeszcze na TyTn II na którym działa bez problemu i nie ma takich objawów "spowolnienia". Teraz moje pytanie: Czy to wina bluetootha 1.2 w Unim, (TyTn II 2.0), czy może różnica w wielkości ekranu (Uni - VGA, TyTn II - qVGA), czy zupełnie coś innego. Może da się coś wykombinować tak aby działała poprawnie? Nie ukrywam, że bardzo bym się ucieszył. Macie jakieś propozycję lub pomysły co zrobic?