mda pro qtek 9000 tysiac pytań do was ....

• 5 Odpowiedzi
  • 1133 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 04, 2006, 01:09:14 »
jak z wersji mda pro t mobile zmienic windowsa z niemieckiego na angielski ??

jak ustawic gprs i mms w orange polska??

jakie inne aplikacje beda mi potrzebne i dobre na ten sprzet czego nieinstalowac ???

czego unikac czy da sie odinstalowac jakies zbedne dodatki z t mobile ?

czy da sie zmienic klawiature z qwertz na qwerty ?

czy da sie zainstalowac skrypty jawa aby mozna bylo kozystac z czatu np www.czateria.pl ???
jaka wersje gadu gadu zainstalowac ?

czy da sie wgrac emulator dosa i np przegrac i zainstalowac pelna gre command & conquer i grac na pockecie?

z gory dziekuje za wskazówki
moje gg 1054985

*

Offline xpablo

• 1294
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 04, 2006, 01:27:52 »
google.pl lub jeszcze szybciej dział dla poczatkujacych plus FAQ. to czego nie znajdziesz to polecam szukaj na forum. Jesli dalej bedzie problem, zapytaj

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 04, 2006, 01:31:49 »
odpowiedzi na (prawie) wszystkie z tych pytań zostały udzielone (a niektóre nawet kilkakrotnie) na tym forum - wystarczy przeszukać archiwum ...
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

Mam problem... wielki
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 23, 2006, 15:53:19 »
Po twardym resecie Qteka9000, otrzebuję podmienić plik "sym" w Mobile Windowsie 5.0 w katalogu windows. Plik ten odpowiada za możliwość wpisywania np. polskich znaków z klawiatury.

A tu okazuje się, że katalog "windows" jest w jakiś dziwaczny sposób zablokowany. Nie można zmieniać pilków w nim się znajdujących (zmieniać nazw, edytować, podmieniać, etc.). System daje komunikat, że acces denied, że disk jest albo full ablo write-protected. Co za cholera? Nigdy tak nie było, a robiłem już twardy reset parę razy... Do tego, gdy eksploruję Pocketa w stacjonarnym Pececie (po ActiveSyncu) to katalog "windows" z pocketa w ogóle się nie pokazuje w stacjonarnym komputerze. To też dla mnie nowość, bo nigdy tak nie było!

Ratunkuuuuu!!!!! Co mam odblokować, co przestawić, żeby ten katalog "windows" w pocket PC przestał być zablokowany przed modyfikacją?

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
Re: Mam problem... wielki
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 23, 2006, 20:59:18 »
Cytat: "eremita"
Ratunkuuuuu!!!!! Co mam odblokować, co przestawić, żeby ten katalog "windows" w pocket PC przestał być zablokowany przed modyfikacją?

Możesz go edytować za pomocą eksplorera z poziomu PDA - czyli wrzuć zmieniony plik w inne miejsce  przeedytuj i wrzuć z powrotem na miejsce.
Katalog windows jest zablokowany do edycji przez explorator Windowsa uruchomiony z uzyciem AS.
potrzebna zgoda

*

Offline Microsoft Warrior

• 310
  • Sprzęt: HTC BRAVO 2.1
Re: Mam problem... wielki
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 24, 2006, 15:22:55 »
Cytat: "jas_pik"
Cytat: "eremita"

Możesz go edytować za pomocą eksplorera z poziomu PDA - czyli wrzuć zmieniony plik w inne miejsce  przeedytuj i wrzuć z powrotem na miejsce.
Katalog windows jest zablokowany do edycji przez explorator Windowsa uruchomiony z uzyciem AS.

Albo tak ^ albo za pomocą Total Commandera.
PS. Przeczytaj FAQ i dział dla początkujących- nie zaspamisz forum