GRATULACJE dla twórców tego spolszczenia!
Dobra wiadomość dla właścicieli Wizardów, spolszczenie działa przynajmniej na moim XDA miniS

ROM z O2 2.21.4.1 teraz pojawiło się jeszcze
PLK.
Wszystko instaluje się według zasad podanych w pierwszym poscie, ja oczywiście zrobiłem to przypadkowo i na szczęście w kolejności jakiej trzeba. Oczywiście jak wszystkie spolszczenia i to nie może być idealne (szczegółnie jak dedykowane jest dla innego urządzenia), ale myślę ,że wszyscy spragnieni PL będą zadowoleni z zakresu spolszczenia.
Po bardzo pobieznym teście zauważyłem kilka mankamentów:
- w menii "Settings" nie spolszczyło się "Device Information" i "Microphone AGC"
- w "Systemie" nie spolszczył się "Power" a po otwarciu wręcz zniknęły wszystkie napisy, został tylko wskaźnik baterii z procentowym wskazaniem
- zniknęły dwa skróty do programów ze "Startu", ale to było opisane wcześniej i jest na to prosta rada
- zniknąłe mi z ekranu "Today" ikona menadżera połączeń, ale pod przyciskiem działa normalnie i jest spolszczone
- mankamentem jest dla mnie fakt, że przestał działać Pocket Controller, przyzwyczaiłem się do niego
- niestety sprzęt leciutko zwolnił lecz najprawdopiodobniej to wina duplikatów plików w systemie
- ciekawostka, nie skasowało dwóch plików .cab tego spolszczenia po instalacji,a jeden tak
- w głównym katalogu powstały duplikaty katalogów tylko z nazwami po polsku
To narazie tyle z pierwszych wrażeń... muszę iść spać, bo rano do pracy
Saintraziel myślę,że ze swoim japońskim koleą mogli byście raz-dwa przystosować spolszczenie dla Wizarda. Popatrz po ilości zapytań o PL do Wizardów ,a będziesz wiedział jakie duże grono forumowiczów byłoby wam wdzięczne

Zróbcie backup na kartę, najlepiej SPB Backup, bo tworzy plik samorozpakowujący. Jak się rozpędziłem przy kasowaniu zdublowanych plików i katalogów to usunąłem o jeden za dużo i przestał działać "Clear Storage"