Witam,
właśnie wgrałem sobie SPV_M5000_WWE_20108_20301_11300_wwe_ship z WM6. Dograłem nowe radio 1.14.10 i mam pytanie w związku z extended roomem - nie pozwoliłem zainstalować żadnych "optymalizacji" (po upgreadzie podczas wyświetlania menu w którym należy wybrać providera GSM tapnąłem Cancel, a następnie soft reset, żeby nie wgrały mi się żadne śmieci do extenda). Czy w extended roomie są jakieś przydatne/wymagane komponenty? Wiem, że znajdują się tam ustawienia operatorskie których nie potrzebuje, czy jest coś jeszcze? Pytam o to dlatego, bo zastanawiam się czy powinienem coś ewentualnie ręcznie doinstalować itd.
I mam jeszcze jedno pytanie, czym otwierać duże PDF? Razem z roomem wgrał mi się oczywiście ClearVue PDF, ale nie chce mi otworzyć Newsweeka (takiej gazety) w formacie PDF. Być może problem leży w rozmiarze tego PDF'a, ponieważ zajmuje on aż 8MB. Macie pomysł czym to otworzyć? A może nie mogę go odczytać bo mam za mało wolnego miejsca na karcie SD? W tej chwili mam kartę 32MB (wolne ok. 5MB), bo musiałem odesłać do reklamacji moją PQI 2GB.
Dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam.