Lepsza Camera?

• 4 Odpowiedzi
  • 699 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline vladymir

• 610
    • Laboratorium Energii Subtelnych
  • Sprzęt: Prestigio 5517, Lenovo A3000-H
Lepsza Camera?
« dnia: Październik 07, 2007, 13:19:14 »
Czy istnieje program do obsługi kamerek Universala lepszy niż zaszyty w ROM-ie soft IA-Style'a? Np. żeby manipulatorem kursorów albo innymi klawiszami sprzętowymi dało się regulować jakieś paramtery zdjęcia? A może ten program umiałby lepiej wykorzystać sprzętową automatykę kamerek?
"Komputer służy do ułatwienia pracy, której bez niego wcale by nie było" - Prawo Murphy'ego

*

Offline Ogdovsky

• *
  • 62
  • Aight!
  • Sprzęt: HTC Touch Diamond
Odp: Lepsza Camera?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 07, 2007, 18:03:28 »
ja używam Cool Camera (http://www.ateksoft.com/features.html), obsługa za pomocą d-pada, duzo opcji, niestety płatny
HTC Universal -> Asus P535 -> HTC TyTN II -> HTC Touch Diamond

*

Offline vladymir

• 610
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 08, 2007, 11:52:33 »
Ściągnąłem sobie ten program, rzeczywiście jest o niebo lepszy od wbudowanego, ale: 1) nie kręci filmów dłuższych niż 5 sek, 2)Nigdzie mia na w nim jakiegoś "Buy now!",ani "Register!", ba! nie ma nawet informacji, że to trial, czy shareware...
"Komputer służy do ułatwienia pracy, której bez niego wcale by nie było" - Prawo Murphy'ego

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 08, 2007, 23:47:42 »
Ściągnąłem sobie ten program, rzeczywiście jest o niebo lepszy od wbudowanego, ale: 1) nie kręci filmów dłuższych niż 5 sek, 2)Nigdzie mia na w nim jakiegoś "Buy now!",ani "Register!", ba! nie ma nawet informacji, że to trial, czy shareware...

Uwierz na slowo ze to trial :) Te 5s to wlasnie ograniczenie wersji trial.

*

Offline vladymir

• 610
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 12, 2007, 17:12:19 »
Zarówno z softem IA Style jaki i z CoolCamera usiłuję zmusić tę cholerę do jakiej-takiej pracy i jak do tej pory jedyne co mi wyszło to nowe definicja inerfejsu: W miejsce WYSIWYG powinno być WYSIWYIDO (What You See Is What You Idly Dream Of)