Kiedy MDA IV

• 28 Odpowiedzi
  • 4642 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mariuszgsm

• 463
  • Sprzęt: x7500
Kiedy MDA IV
« dnia: Luty 01, 2006, 14:52:50 »
Witam. Czy może ktoś wie kiedy bedzie i czy bedzie dostepny w erze biznes MDA IV? Dzieki za info.

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 02, 2006, 11:29:47 »
Jak będzie to będzie :) A tak w ogóle MDA IV nie będzie - jak już będą sprzedawać MDA Pro :D

Pozdr
Patrycja

*

Offline lechupe

• 781
  • Sprzęt: MDA C3, MDA III, Mio p550, jakies gpsy...
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 02, 2006, 11:31:58 »
dzis w dodatku do Wyborczej jest recenzja. Plus informacja ze na dniach bedzie w erze jako MDA IV

*

Offline Marcin_K

• *
  • 92
  • Sprzęt: G2 Touch (Hero) & SPV M700 (Trinity)
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 02, 2006, 11:38:03 »
A czy nadal nie wiadomo co to będzie to co zastąpi Compacta? I kiedy to będzie?
Lepiej jest być kanciastym 'czymś' niż okrągłym 'niczym'

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 02, 2006, 11:38:13 »
Oooo :) To ciekawe :) Bo we wszystkich T-Mobilach jest jako MDA Pro :)

Pozdr
Patrycja

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 02, 2006, 11:39:43 »
Cytat: "Marcin_K"
A czy nadal nie wiadomo co to będzie to co zastąpi Compacta? I kiedy to będzie?

To bedzie prawdopodobnie MDA Vario znane takze jako Qtek 9100, HTC Wizard, I-Mate K-Jam itp itd...

Pozdr
Patrycja

*

Offline Marcin_K

• *
  • 92
  • Sprzęt: G2 Touch (Hero) & SPV M700 (Trinity)
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 02, 2006, 11:59:05 »
To bedzie prawdopodobnie

tylko na ile prawdopodobnie  :?:  bo prawdopodobnie może to być np. Compact II albo HTC Prophet albo własnie Wizard...  :roll:
Lepiej jest być kanciastym 'czymś' niż okrągłym 'niczym'

*

Offline powis

• 42
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 02, 2006, 13:22:59 »
MDA IV w ERA biznesie będzie prawdopodobnie od 10 lutego.
Trwają przygotowywania do jej sprzedaży.
Pozdro

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 09, 2006, 17:06:00 »
niestety od 10 niebedzi eprzynajmniej niemaja wydrukowanycj jeszcze prospektow ale slyszalem ze cena poza promocja to 4350 zl a to wiele ale czas pokaze puki co ma mda pro aleniemieckie i mam zmartwienie jak wgrac jezyk polski do niej :(((a lbo angielski

*

Offline Lucas

• 24
    • www.hutaszkla.com
  • Sprzęt: HTC Kaiser
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 09, 2006, 20:39:50 »
Ja czekam na SPV M 5000  :D

Może ktoś wie coś kiedy pojawi się ten PDA u Orangutanów?

Orange nie jest w lesie, jest w Jungli  :wink:

*

Offline youraa

• **
  • 131
  • Sprzęt: Vario, Kaiser, 8gb Sandisk, [Apr 09] Dutty's Official WM6.1 5.2.19209
kiedy mda IV
« Odpowiedź #10 dnia: Luty 09, 2006, 22:35:05 »
Z tego co wiem to w Erze maja kilka egzemplarzy, ktore obecnie testuja, ale nie ma informacji i nie wiadomo kiedy pojawia sie w sprzedazy :((((
nawet nie ma jeszcze zamowienia zdaje sie :(((
ile mozna czekac!!!! zastanawiam sie nad spv m3000 i zdjeci simlocka

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 15, 2006, 17:58:06 »
Zadzwonili dziś do mnie z ERY  ze MDA PRO jest juz dostępny,wlasnie  jeden egzemplarz jedzie do mnie kurierem. pozdrawiam

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #12 dnia: Luty 15, 2006, 21:26:00 »
Jeżeli masz już ten sprzęt to napisz więcej informacji co to za sprzęt i jak go załatwiłeś

*

Offline powis

• 42
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #13 dnia: Luty 15, 2006, 21:33:20 »
MDA Pro oraz MDA Vario jest juz w sprzedaży ale z tego co wiem oferta jest przygotowana tylko dla dużych firm.
Dlatego należy czekać. Lada dzień będzią niemal dla wszystkich :D

*

Offline Pawel83

• 414
  • Sprzęt: Xperia Z
re
« Odpowiedź #14 dnia: Luty 15, 2006, 22:01:37 »
dzowniłem dzisiaj około 14 do BOA powiedziali że jeszcze nie ma i mają tylko informacje że "będzie w lutym"

*

Offline powis

• 42
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #15 dnia: Luty 15, 2006, 22:21:09 »
Zebym miał jak wstawić to bym pokazał wam cennik gdzie MDA Pro jest za  2303,36
Vario 595,36 w najwyższych taryfach
[/img]

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #16 dnia: Luty 15, 2006, 23:09:36 »
niemocny &  powis jestem zaskoczony Waszymi informacjami. Mam swoje kanaly, zweryfikowalem Wasze informacje negatywnie. Nie nakrecajcie  niepotrzebnie emocji. Jezeli  moja weryfikacje zakwestionujecie to poprosze o fakty (nie dziennikarskie). Telefony byly przeslane tylko testerom.
Pozdrowienia
P.S.
Sam czekam na nowosci, sadze ze termin CEBITu bedzie tu zwrotnym momentem

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #17 dnia: Luty 17, 2006, 18:46:17 »
jak już wcześniej wspomnialem MDA PRO mam już w domciu,  nic nie spekulowalem, dostałem go dziś rano i jechał dwa dni (tylko). Jest do sprzedania panowie,jeśli jest ktoś zainteresowany to prosze pisać. moj numer GG 706074

*

Offline oiko

• 24
    • www.oiko.pl
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #18 dnia: Luty 18, 2006, 08:21:19 »
A jakiego jest kolorku te MDA PRO z ERY ?
I czy ma system po polsku ?
Bo wcoraj zamowilem 2 sztuki i czekam na kuriera.
Jednego zostawiam sobie a drugi idzie na sprzedaż.
Ile można za niego dostac ?
Mysle ze cena powinna byc wyzsza troszke od tych z niemczech sprowadzanych albo z Angli ponieważ praktycznie są raczej bez gwarancji

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #19 dnia: Luty 18, 2006, 08:37:00 »
mysle ze 2500 za komplet z gwara to max.

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #20 dnia: Luty 18, 2006, 21:33:18 »
ja myśle ze troche mało chciałbyś dać jak tylko 2500,- bo sciągane z Niemiec sa po 3000 i bez gwarancji, a u dystrybutora po 3999,- wiec można wypośrodkować i każdy powinien być zadowolony.Takie jest moje zdanie.

*

Offline powis

• 42
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #21 dnia: Luty 19, 2006, 20:27:37 »
Cytat: "okmadziar"
niemocny &  powis jestem zaskoczony Waszymi informacjami. Mam swoje kanaly, zweryfikowalem Wasze informacje negatywnie. Nie nakrecajcie  niepotrzebnie emocji. Jezeli  moja weryfikacje zakwestionujecie to poprosze o fakty (nie dziennikarskie). Telefony byly przeslane tylko testerom.
Pozdrowienia
P.S.
Sam czekam na nowosci, sadze ze termin CEBITu bedzie tu zwrotnym momentem

Podaj mi emaila to prześle ci cennik którego jestem w posiadaniu.

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #22 dnia: Luty 19, 2006, 21:12:56 »
To życzę Ci powodzenia, kup sobie stary w tej najwyższej taryfie biznesowej aparat i płać miesięcznie okolo 200zl abonamentu to za dwa lata wyjdzie Cię to cacko przeszło 4000,- + to ile zapłacisz za odpowiedni model urządzenia :o)

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #23 dnia: Luty 19, 2006, 21:18:31 »
powis mozesz miec satysfakcje,  do tej pory moje kanaly informacyjne byly ok, zawsze czekalem w erze na nowosci i bylem jeden z pierwszych, ktore z nich korzystaly.Teraz ze wzgledu na wewnetrzny konflikt w zarzadzie ery o czym chyba wiesz podawano mi rozne informacje. Za cennik dziekuje bo mam go do dyspozycji. Napisalem za wczesnie o 8 godzin. Moge przeprosic i przepraszam za niedowiarstwo, ale wielokrotnie bylo duzo niesprawdzonych informacji....

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #24 dnia: Luty 19, 2006, 21:35:40 »
niemocny
w erze mam 12 telefonow  a 120/mc, a  za dodatkowe 40 pln dla wiekszosci numerow rozmawiamy w firmie za darmo. Oplaty za min sa ca 62 gr netto
Jezeli mozesz doradzic inna siec z konkretna taryfa to zrob to, bede Ci zobowiazany. Moje zobowiazania koncza sie pod koniec wrzesnia. Zwykle przedluzalem umowy kupujac pracownikom nowe telefony, teraz wszyscy maja SE P900/910. Dzisiaj mozna przejsc do innej sieci. Nie zdarzylo mi sie zeby pracownik wygadal mniej niz 250 pln netto, raczej wiecej. Ja tez duzo place wiec jak palmtop (palmofon) moze poprawic wygode pracy to dlaczego nie? Swego czasu cala firme wyposazylem w psiony 5mx i nie zaluje. Wazne zeby nimi ludzie nie przxyciskali papieru...;-)
Pozdrawiam i czekam na relacje nowych posiadaczy

*

Offline powis

• 42
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #25 dnia: Luty 20, 2006, 09:19:54 »
Cytat: "okmadziar"
niemocny
w erze mam 12 telefonow  a 120/mc, a  za dodatkowe 40 pln dla wiekszosci numerow rozmawiamy w firmie za darmo. Oplaty za min sa ca 62 gr netto
Jezeli mozesz doradzic inna siec z konkretna taryfa to zrob to, bede Ci zobowiazany. Moje zobowiazania koncza sie pod koniec wrzesnia. Zwykle przedluzalem umowy kupujac pracownikom nowe telefony, teraz wszyscy maja SE P900/910. Dzisiaj mozna przejsc do innej sieci. Nie zdarzylo mi sie zeby pracownik wygadal mniej niz 250 pln netto, raczej wiecej. Ja tez duzo place wiec jak palmtop (palmofon) moze poprawic wygode pracy to dlaczego nie? Swego czasu cala firme wyposazylem w psiony 5mx i nie zaluje. Wazne zeby nimi ludzie nie przxyciskali papieru...;-)
Pozdrawiam i czekam na relacje nowych posiadaczy

Jeżeli płacisz takie rachunki to należy ci się telefon wg. najwyższej taryfy mimo że zadeklarujesz taryfe np. za 20zł/mc przy aneksie.
Jeżeli chcesz obniżyć rachunki to radze pozostać w erze. Dogadać się ze swoim doradcą biznesowym, że weżmiesz nową taryfe np. za 40zł/mc ale żeby ci za to zrabatował na wszystkich numerach sieć korporacyjną do 1zł oraz darmową sieć firmową o 50% przez 24 miesiące.
Jeżeli masz 12 tel. i za każdy płacisz 10zł sieci korporacyjnej, to masz zystk 110zł miesięcznie przy rabacie do 1zł. Plus zrabatowana darmowa sieć firmowa do 50%.
To co ci pisze jest powszechnie stosowane przez Ere

Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #26 dnia: Luty 20, 2006, 16:45:32 »
Dzieki za rade sprobuje, z tym ze do tej pory doradcy biznesowi chcieli mi tylko nowe numery i stare (technicznie) telefony sprzedawac. Dopiero rozmowy w salonach przynosily jakies rezultaty...A czy ktos z Was ma dobre doswiadczenia z doradca? Troche poza tematem, ale jeszcze chyba w granicach tolerancji? ;-)

*

Offline powis

• 42
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #27 dnia: Luty 20, 2006, 22:27:30 »
I`m ADB   :twisted:  :twisted:  :twisted:

*

Offline oiko

• 24
    • www.oiko.pl
Kiedy MDA IV
« Odpowiedź #28 dnia: Luty 20, 2006, 22:35:48 »
Tak prawde mówiac to tez nie jestem zadowolony z doradców biznesowych.
Staram sie zalatwiac wszystko w salonie firmowym lub poprzez Hot Line.