Na poczatek radze sie zapoznac z artykulem Jakuba (aczkolwiek chyba mu sie trafil lekko niedorobiony eglemplarz

)
http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=11376Moje wrazenia po miesiacu uzytkowania:
- faktycznie jest duzy ale mozna sie do tego przyzwyczaic + porzadny futeral zalatwia sprawe
- na poczatku przesiadlem sie z Looxa 720 na MDA Compact ale szybko sie zdecydowalem na MDA Pro - VGA rulez
- soft jest jeszcze lekko niedopracowany ale tez mozna kombinowac z romami roznych operatorow i wybrac najbardziej dogodny dla siebie - ja polecam najnowszy I-mate
- wbudowana klawiaturka jest naprawde ok - nieporownywalnie lepsza od tej w Wizardzie
-na poczatku balem sie krotkiego czasu pracy baterii ale okazalo sie ze niepotrzebnie - przy wlaczonym BT i rozmowach ok 1,5 dziennie wskaznik baterii schodzi wieczorem do 40%
- aby nie straszyc ludzi cegla podczas rozmowy niezbedna jest sluchawka - ja ze swojej strony polecam Motorole H500
- wybieranie glosowe jest znacznie lepsze od tego w MDA Compact
Jezeli mialbym podsumowac: sprzecik naprawde polecam ale przed jego kupnem nalezy sie powaznie zastanowic czy aby to wszystko jest nam potrzebne albo byc pasjonatem PDA