Witam
Mam taki problem po długim użytkowaniu romu z t-mobile 08/08/07 zdaje się odczuwam drobne problemy związane z jego użytkowaniem (Po naładowaniu baterii gdy zapala się zielona dioda telefon zawsze się zawiesza,pomaga reset,długo zbiera się po odbiorze połączenia zanim mnie słychać po drugiej stronie,ja słyszę od razu,po wzbudzeniu trzeba nie raz długo czekać zanim zareaguje na cokolwiek,gdy ktoś dzwoni to mija dużo czasu zanim się włączy,i najważniejsze bateria strasznie wariuje ze 100 procent może pokazać się uknkown wystarczy że odsłucham kilka utworów na włączonym wyświetlaczu,czyli nic nie mogę na nim oglądać bo od razu mam 0 na baterii i wszystko się wyłącza po chwili, telefon po restarcie znowu 100 procent i znowu to samo przy filmach) dlatego chciałbym zmienić na nowy ale nie za bardzo jestem na topie dlatego zadaje to pytanie oficjalnie jaki byłby najlepszy na execu uwzględniając poniższe kryteria,czytałem o romach ale jest ich tak dużo a informacje nie zawsze pełne .Na czym mi zależy
Obsługa SDHC
Bateria najlepiej żeby nie wariowała
Jak najmniejsze opóźnienia w rozmowach
Szybkie wzbudzanie z czuwania,ogólnie żeby był szybki.
Jeszcze by mi zależało żeby bateria nie uciekała szybko