Jak się pozbyć HTC Task Manager

• 5 Odpowiedzi
  • 863 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Lingis

• **
  • 127
  • Sprzęt: MDA Compact III
Jak się pozbyć HTC Task Manager
« dnia: Listopad 28, 2007, 22:33:35 »
Witajcie.

Razem z ROMem (WM6 Buisness) zainstalowal mi sie HTC Task Manager. Nie mozna go odinstalować (nie ma go w programach), przez to (chyba :/) nie działa mi też TaskM z iLauncher'a (lepszy moim zdaniem).  Znacie jakiś sposób, żeby go "zneutralizować"?
Nie działa wylaczenie X w Today :(

Dzieki
Pozdrawiam
L.
[Wczesniej HTC Uniersal,  T|E,  n560, h5450, h1940, P910i. IIIxe]

*

Offline Padi

• 904
    • To co lubię...
  • Sprzęt: HTC HD2 Leo
Odp: Jak się pozbyć HTC Task Manager
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 28, 2007, 23:29:39 »
Witajcie.

Razem z ROMem (WM6 Buisness) zainstalowal mi sie HTC Task Manager. Nie mozna go odinstalować (nie ma go w programach), przez to (chyba :/) nie działa mi też TaskM z iLauncher'a (lepszy moim zdaniem).  Znacie jakiś sposób, żeby go "zneutralizować"?
Nie działa wylaczenie X w Today :(

Dzieki
Pozdrawiam
L.

Siedzi on chyba w romie więc tylko edytowaniem romu...
Historia PDA... BlueAngel, Wizard, Universal, Ameo, Kaiser, Touch Pro, Blackstone, Leo... co dalej czas pokaże.

*

Offline icemont

• 507
  • Sprzęt: HTC Touch Pro WM 6.5 WWE; HTC P3300 - WM 6.0 PL
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 29, 2007, 10:35:04 »
Możne przecież wyłączyć działanie HTC Task Managera tak by działał ten z iLauncher lub odwrotnie, wyłączyć ten z iLauncher by dać możliwość funkcjonowania tego z HTC. Oczywiście to tylko mozliwośc pogodzenia dwóch managerów, a nie odpowiedź na pytanie -  :]
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2007, 10:36:57 wysłana przez icemont »
max 4 linijki - Regulamin !!
Motorola A925 > MDA III (Blue Angel) > MDA Pro (HTC Universal) > HTC P3300 (HTC Artemis) & HTCTouch Pro (HTC Raphael)

*

Offline Lingis

• **
  • 127
  • Sprzęt: MDA Compact III
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 29, 2007, 10:46:34 »
Właśnie o taką odpowiedź mi chodzi :)
Tyle że nie działa :/
Gdy wyłączam (w opcjach HTC TM) reagowanie na guzik X, iLauncher też sięwyłącza (inaczej: nie reaguje :P). Co ciekawe iLauncher był instalowany później, po zneutralizowaniu HTC TM i pobawieniu się opcjami iL (może zaskoczy :P) też nie działa. Ale gdy zmapuje go na klawisz z klawiaturki działa. Dziwne zachowanie, albo ja coś po prostu źle kombinuje :/

Czy jestem pierwszy, który chce się pozbyć HTC TM?
[Wczesniej HTC Uniersal,  T|E,  n560, h5450, h1940, P910i. IIIxe]

*

Offline icemont

• 507
  • Sprzęt: HTC Touch Pro WM 6.5 WWE; HTC P3300 - WM 6.0 PL
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 30, 2007, 00:02:31 »
jestem przekonany, że u mnie to działało tzn. działał ten z iLaunchera po wyłączeniu tego z HTC. Teraz nie używam żadnych iLaucherów, Pocket Plusów itp. tylko właśnie menagera z HTC ma duże bottony i jakoś tam się sprawdza.
Musisz powalczyć bo na pewno się da to pogodzić, zwłaszcza że nie było by sensu dodawania funkcji task managera do innych programów skoro by się gryzła z powiedzmy systemowym.
max 4 linijki - Regulamin !!
Motorola A925 > MDA III (Blue Angel) > MDA Pro (HTC Universal) > HTC P3300 (HTC Artemis) & HTCTouch Pro (HTC Raphael)

*

Offline kostek_

• *
  • 83
  • Sprzęt: htc universal
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 04, 2008, 21:36:08 »
hej.
Ja mam odwrotne pytanie co zrobic aby uruchomic htc task men....
W moim rom nie ma standardowo tej opcji wec dogralem htc tm2.0 z googlarki ale w programach sie nie pojawil i nie wiem jak go aktywowac...
pozdro