Garsc pytan do Universalowcow :)

• 4 Odpowiedzi
  • 875 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Wolfi

• **
  • 106
« dnia: Maj 18, 2006, 23:43:44 »
Witam!
Jutro deptam prosciutko do salonu ery, gdzie juz czeka na mnie wczesniej zarezerwowany HTC Universal :)
Jednak w zyciu nie mialem tego w reku, przez dosc krotki okres czasu uzywalem Wizarda, ktorego zmienilam na universala ze wzgledu na mocniejszy procek i VGA...

Pytanie pierwsze - ile trzyma bateria wam bateria i przy jak intensywnym uzytkowaniu.

Pytanie drugie - czy w przypadku Unversala, takze musze sciagac CID chcac wgrywac nowe oprogramowanie?
Widzialem opis calego procesu, ale czy jest juz jakis rom z AKU 2.0 i generalnie jaki rom polecacie?

Pytanie trzecie - pewnie cos jeszcze wymysle :P Na razie tyle.

Z gory dziekuje za pomoc!

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
Re: Garsc pytan do Universalowcow :)
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 19, 2006, 11:50:05 »
Cytat: "Wolfi"

Pytanie pierwsze - ile trzyma bateria wam bateria i przy jak intensywnym uzytkowaniu.

- wlaczony caly czas BT, ok 1,5 godziny rozmow dziennie i wieczorem bateria ma 40%

Cytat: "Wolfi"

Pytanie drugie - czy w przypadku Unversala, takze musze sciagac CID chcac wgrywac nowe oprogramowanie?
Widzialem opis calego procesu, ale czy jest juz jakis rom z AKU 2.0 i generalnie jaki rom polecacie?
Z gory dziekuje za pomoc!

- praktycznie wszystkie nowe romy maja AKU 2.0 - ja teraz uzywam romu z O2 (jest AKU 2.0, brak A2DP) szybki, stabilny na razie nie mam zastrzeżeń, mozesz tez wrzucic najnowszy rom Qteka (AKU 2.0 z A2DP) tez nie mialem zadnych do niego zastrzezen

*

Offline Wolfi

• **
  • 106
Re: Garsc pytan do Universalowcow :)
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 19, 2006, 13:41:17 »
Cytat: "qsqa"

- praktycznie wszystkie nowe romy maja AKU 2.0 - ja teraz uzywam romu z O2 (jest AKU 2.0, brak A2DP) szybki, stabilny na razie nie mam zastrzeżeń, mozesz tez wrzucic najnowszy rom Qteka (AKU 2.0 z A2DP) tez nie mialem zadnych do niego zastrzezen

Jesli mozesz, napisz jeszcze czy wystepuje jakis rom w wersji "odpal i zapomnij", tzn RUU, jakie dostepne sa dla wizarda...

Czy sama operacja zmiany romu w przypadku universala jest ryzykowna, trudna, czy trzeba sciagac cid?

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,

*

Offline Wolfi

• **
  • 106
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 20, 2006, 02:25:27 »
OK, juz po wszystkiemu, wgralen najnowszy soft qtek'a...

Generalnie wszystko bylo by ok, po za tym ze od nowosci nie dziala u mnie klawisz podswietlenia...