flash a windows 7

• 2 Odpowiedzi
  • 851 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline musiaxd

• 11
    • Photoblog
  • Sprzęt: HTC Universal (XDA Exec)
flash a windows 7
« dnia: Maj 18, 2010, 21:09:16 »
czy na windows 7 tak samo wygląda proces flashowania romu jak na xp? czy trzeba coś doinstalować?
mam win7 ultimate x64
;)

*

Offline Kirucha

• 537
  • gg# 904623
  • Sprzęt: HTC Leo, Desire, Wave-S8500
Odp: flash a windows 7
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 16, 2010, 10:25:07 »
Powiem ci tak, jak miałem uniego i win xp to musiałem instalowac ActiveSync'a, odkąd mam win7 x64 po prostu podłączyłem kabelek, odczekałem aż winda wszysto poukłada i sie połaczy.
Samo flaszowanie dokladnie tak samo.

*

Offline Lenve

• 36
  • Sprzęt: SPV M5000(orange)
Odp: flash a windows 7
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 18, 2010, 19:52:05 »
u mnie na ultimate x64 za pierwszym podejsciem byl problem ze sterownikami - sciagnely ale nie dzialaly - jeszcze raz i zadzialalo wszystko tak samo jest, a jesli nie bedzie Ci chcialo sterownikow ogarnac to spojrz kilka tematow nizej - temat tez o windows 7 -  przedostatni post - wyslalem tam sterowniki ktore jakby co mozna wgrac manualnie - w Twoim poprzednim temacie rowniez sie wypowiadalem - zapytalem co sie dzieje przy podlaczaniu uniego i jaki blad wyskakuje(podejrzewalem uwalony DOC) - nie dostalem odpowiedzi, wiec stwierdzilem ze wszystko jest ok. Na przyszlosc jesli zaklada sie temat i prosi o pomoc to jesli nie jest to juz potrzebne napisz, ze wszystko juz opanowane, a nie czlowiek wchodzi bez sensu i patrzy na ten temat, ktory juz zostal dawno olany. -
PS. w przypadku owalonego DOC koniecznie wymagane są sterowniki, do których link wysłałem we wspomnianym wczesniej temacie -MTTY na sterownikach z roku 2007(te co sie sciagaja same z windy) nie działa - nie jest w stanie otworzyc portu USB

Wiec pare tematow nizej lub pomoc prywatnie na  gg, które podalem w Pani poprzednim temacie.
Pozdrawiam
HTC UNIVERSAL
ROM: THING WM6.1 21127 v2.32 2010-05-04 RealVGA FKB SRS