Witajcie!!
Mam kilka pytań dotyczących mojego Qtek-a 9000, przepraszam ale nie byłem pewien w jakim wątku go wpisać.
1. Z jaką słuchawką Bluetooth współpracuje Waszym zdaniem dobrze i na co uważać? Czy jest możliwość ładowania słuchawek?
2. Jeśli chodzi o połączenie z internetem przez wi-fi, to jakiego urządzenia do tego używać? Chodzi mi o modem pod neo, czy livebox sie sprawdza? A może zaopatrzyć się w inny modem? Wifi chciałbym również wykorzystać do obsługi mojego laptopa.
3. Jestem stałym czytelnikiem forum od kilku miesięcy. Zauważyłem, ze jest trochę osób które używają MDA PRO. W jaki sposób przechowujecie swojego pda? poszukuje jakieś sensowne etui mocowane do paska, a właściwie to myślę o futerale. Co możecie polecić, jaka firmę?
4. Jeśli używacie foli na wyświetlacz, to jak to sie sprawdza i czy warto zainwestować?
5. Może ktoś zna jakiś program brydżowy na pda, który ruszy na Universalu?
Miałbym jeszcze pytania dotyczące nawigacji itp. nie mogę za ciorta połapać się jak to z tym jest. Jakie są różnice miedzy programami, do czego jest potrzebny odbiornik GPS? Będę szukał odpowiedzi na forum, jeśli ktoś udzieli mi odpowiedzi na wskazane pytania będę wdzięczny!
Pozdrawiam
Tom