!!mda pro , xda exec dualsim dziala!!

• 10 Odpowiedzi
  • 1086 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 11, 2006, 14:28:24 »
witam zakupilem juz pare dualow i wreszcie trafilem na takiego co dziala mi w mda pro niema on menu do przelaczania kart nalezy wlaczyc tryb offline i ponownie wlaczyc online i wszystko dziala bez problemu karta sie przelancza tak wiec jest taki dual ktory dziala na xda exec czego moj exec jest dowodem
pozdrawiam

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 11, 2006, 16:09:20 »
Jak się już pochwaliłeś (gratuluję) to jeszcze napisz jaki dual działa i gdzie go trafić.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 11, 2006, 18:32:12 »
wyglada jak kazdy inny a kupilem go w krakowie

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 11, 2006, 18:42:02 »
Fajnie , wszyscy już wiedzą jaki i gdzie kupić :?: Czy tylko w Krakowie są takie Dualsimy :?:
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 11, 2006, 18:47:39 »
nie wiem czy tylko w kraku da sie kupic ale ja akurat tutaj kupilem bo i tu mieszkam juz od dluzszego czasu sledzilem tematy duala i mda pro. Udalo sie taki znalesc wiec mowie ze napewno jest dual ktory dziala chcialem kupic pare sztuk ale niestety mieli tylko jedna powiedzieli ze w przyszlym tygodniu bedzie wiecej
pozdr

*

Offline literat

• 428
  • Sprzęt: Obecnie na etapie poszukiwań
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 11, 2006, 19:15:42 »
Wcześniej w innym wątku (podpiąłem sie pod DualSIM i MDA Compact) już pisałem, że zakupiłem DualSIM na takiej aukcji http://www.allegro.pl/item107772452_super_dual_sim_aukcja_promocyjna_tylko_25_99_zl.html i wszystko działa bez żadnego problemu. Jest w Programs nowe menu Dual SIM Card, tam się wybiera tylko kartę z której chce się korzystać i po problemie. Moduł telefonu sam przechodzi w tryb offline, potem online prosi o wpisanie PIN-u dla wybranej karty i wszystko. Żadnych zawieszeń etc. W tym dualu mam dwie karty Plusa abonament i SimDATA.

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 28, 2006, 19:57:34 »
Cytat: "literat"
Wcześniej w innym wątku (podpiąłem sie pod DualSIM i MDA Compact) już pisałem, że zakupiłem DualSIM na takiej aukcji http://www.allegro.pl/item107772452_super_dual_sim_aukcja_promocyjna_tylko_25_99_zl.html i wszystko działa bez żadnego problemu. Jest w Programs nowe menu Dual SIM Card, tam się wybiera tylko kartę z której chce się korzystać i po problemie. Moduł telefonu sam przechodzi w tryb offline, potem online prosi o wpisanie PIN-u dla wybranej karty i wszystko. Żadnych zawieszeń etc. W tym dualu mam dwie karty Plusa abonament i SimDATA.

hmmm, czy tzn ze ten zestaw z aukcji dziala w mda pro ?

*

Offline literat

• 428
  • Sprzęt: Obecnie na etapie poszukiwań
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 28, 2006, 20:40:41 »
Cytat: "andy_bez_wandy"

hmmm, czy tzn ze ten zestaw z aukcji dziala w mda pro ?

Ja go tam kupiłem (używałem go jeszcze w Nokii 6230), teraz założyłem do MDA PRO i wszystko działa bez zająknięcia. Nawet lepiej niż w Nokii.

« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 05, 2006, 17:08:22 »
Przyłanczam sie do powyzszego postu własnie dostałem tego duala pociołem karty i działa super na SPV M3000 - pozdrawiam

*

Offline rpa

• *
  • 90
Odp: !!mda pro , xda exec dualsim dziala!!
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 19, 2008, 17:33:26 »
czy do universala wejdzie dual sim bez wycinania ,i jak z trzymaniem bateri nie spada ???

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
Odp: !!mda pro , xda exec dualsim dziala!!
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 19, 2008, 18:26:50 »
nie wejdzie.