Właśnie po instalacji Virtual Pool Mobile i odpaleniu tej gierki zwiesił mi się system, a teraz nie wstaje. Mam dość tej niedoróbki jako WM - to jest wszystko tylko jedna wielka namiastka. Współczuję osobom, które korzystają z tego jako telefonu

System leży na ekranie bootowania i nawet safe mode z iLaunchera / SPB nie chodzi (z resztą jak to instalowałem to byłem pewny, że to nie zadziała, bo ci programiści też są słabi - no ale moja wina, mogłem przetestować chociaż to wcześniej - ale kto wie czy system by wstał po testach

).
Na normalnym PC mam jedną instalację Windowsa XP chyba z 5-6 lat już, dochodziły tylko dodatki service pack i to wszystko. Formata nie robiłem chyba jeszcze dłużej, bo nie miałem takiej potrzeby - XP był instalowany jako aktulizacja. Jak zmieniałem sprzęt to zawsze Athlon -> Athlon, więc wszystko chodziło. System śmiga jak burza.
W WM wystarczyła instalacja gierki żeby się sypnął. Nie jestem typem człowieka, który robi codziennie backupy PDA (a akurat teraz sporo aplikacji odświeżałem). Widzę, że WM to półśrodek, wszystko tu "prawie" działa, a żeby ten system był sprawny potrzebne są dodatkowe programy vide Łindołsookiękowywszczowież

Dlatego żegnam się ze światem PDA - no może jeszcze nie tak szybko, zrobię ten HR, może postawię nowszy system, bo potrzebuję navi na dniach, ale jak będę miał chwilę czasu na zmianę sprzętu to sprzedaję Axima i właśnie, przechodząc do sedna sprawy...
Dostanę jakiś sprzęt typu UMPC lub coś podobnego z normalnym, sensownym systemem w cenie do 600zł?Chciałbym "wymienić" sprzęt dosłownie - za równowartość. Nie oczekuję czegoś masakrycznego, bo nie interesuje mnie sprzęt do pracy, tylko do
navi i muzyki w samochodzie naraz (AutoMapa), internet po WiFi, ładny dźwięk i ekran nie mniejszy niż te 4". Da radę coś takiego dostać? Co proponujecie?