Zbity wyświetlacz w SPV C500 i program do jego emulacji

• 5 Odpowiedzi
  • 754 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 03, 2006, 20:37:16 »
Mam WIELKI problem. Wczoraj zbił mi się wyświetlacz w SPV c500. Nie mam pojęcia jak to się stało, bo miałem go przez cały czas w wewnętrznej kieszeni kurtki (plastikowa szybka ochronna jest cała, tylko szkło wyświetlacza jest zbite). Nie bardzo wiem co mam teraz zrobić, bo w znajomym serwisie nie mają takich wyświetlaczy a idea raczej nie uzna mi reklamacji. Szukałem na allegro i też nic nie znalazłem. Wcześniej miałem spv clasic, spv e200 i pamiętam, że miały kompatybilne wyświetlacze. Czy ktoś z Was wie czy tak samo jest w przypadku c500?
Pamiętam też, że widziałem kiedyś taki programik który wyświetla wirtualny ekran na PC-cie, ale nie mogę go teraz znaleźć, jeśli znacie taki programik, to proszę o info. Oczywiście jeśli ktoś z Was jest w posiadaniu wyświetlacza do c500, lub uszkodzonego telefonu, to proszę o kontakt. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Lechu B

« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 03, 2006, 20:47:28 »
Dodam jeszcze, że nie interesuje mnie zmiana telefonu na Nokię, czy innego Samsunga (do SPV mam GPS, TomToma, mini SD 512MB i wielki sentyment).

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 03, 2006, 21:23:51 »
Moze chodzi Ci o program Pocket Controller?
http://www.soti.net/default.asp?Cmd=Products&SubCmd=PCPro

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 04, 2006, 04:03:19 »
Dzięki za info. Chodziło mi o trochę prostszy programik, ale ten też jest SUPER. Tymczasowo rozwiązał mój problem.

*

Offline hadji

• 49
Wyświetlacz
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 04, 2006, 13:29:09 »
Polecam telefon do firmy CRC-Polska, najlepiej do siedziby w Jankach. Tam serwisują produkty HTC na Polskę, ostatnio właśnie u nich wymieniałem wyświetlacz. Możesz tam zapytać o cenę (ja robiłem to w ramach rękojmi)

Pozdrawiam

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 12, 2006, 20:15:07 »
Niestety cena wyświetlacza w crc to 480zł + 40zł wymiana. Jest to 80 zł mniej niż cena używanej cepięćsetki. Nie pozostaje mi nic innego jak zakup drugiego aparatu (napaliłem się na c600, ale coś mało ich na rynku).