Twardy reset w SPV c500

• 7 Odpowiedzi
  • 1130 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Twardy reset w SPV c500
« dnia: Listopad 24, 2006, 22:38:25 »
Witam!
Zakupiłem niedawno telefon SPV C500. Jest trochę zaśmiecony i chciałbym przywrócić mu standardowe ustawienia. Znalazłem parę poradników o twardym resetowaniu tego modelu ale chciałbym się dowiedzieć czy funkcja "czyszczenie pamięci magazynowej" i twardy reset działają tak samo? Czy nie wrócą mi jakieś angielskie ustawienia telefonu (sprowadzany- angielskie Orange) po których będę musiał instalować jakieś polskie nakładki itd. Po prostu co dokładnie się po nim dzieje. Mój ROM to i-mate a jeśli potrzeba czegoś więcej to piszcie.

*

Offline holtex

• 1277
  • Białystok
  • Sprzęt: xperia x8 , n95 8gb
Twardy reset w SPV c500
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 24, 2006, 23:32:07 »
Jak masz rom i-mate to po hard resecie będziesz miał pl menu (wystarczy zmienić w opcjach)

Twardy reset w SPV c500
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 25, 2006, 12:52:31 »
Mam próbować robić twardy reset tym przytrzymywaniem przycisków czy czyszczenie pamięci magazynowej?

*

Offline bikekowal

• 13104
Twardy reset w SPV c500
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 25, 2006, 13:57:51 »
Przytrzymaniem przycisków.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Twardy reset w SPV c500
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 21, 2007, 16:06:45 »
Cytat: "bikekowal"
Przytrzymaniem przycisków.
No właśnie tak robię przetrzumuję przeciski w spv c500 i nic mi nie wychodzi. a robie to tak: telefon jest włączony wciskam dwa przeciski pod ekranikiem, a następnie ten  na górze od włączanie telefonu i nie wyskakuje zadne menu. Pomocy!!

*

Offline XyniX

• **
  • 161
Twardy reset w SPV c500
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 21, 2007, 16:35:33 »
Cytat: "Yuriy"
No właśnie tak robię przetrzumuję przeciski w spv c500 i nic mi nie wychodzi. a robie to tak: telefon jest włączony wciskam dwa przeciski pod ekranikiem, a następnie ten  na górze od włączanie telefonu i nie wyskakuje zadne menu. Pomocy!!

no telefon musi być wyłączony :D dopiero trzymasz softkey'e a właczasz go  >:)

Twardy reset w SPV c500
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 22, 2007, 10:45:57 »
Cytat: "XyniX"
Cytat: "Yuriy"

no telefon musi być wyłączony :D dopiero trzymasz softkey'e a właczasz go  >:)

Przede wszystkim dzięki za odpowiedź.
Tez próbowałem przy wyłączonym telefonie tak robić i nic z tego: telefon normalnie sie urochamia i nie pojawia sie zadnego komunikatu, aby nacisnąć zero. Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Udało się.
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 22, 2007, 10:50:01 »
Ozesz kurna udało się!!! a jak kartę SD sformatować może wie ktoś z poziomu telefona?