Oczywiscie ze to powtórze jeszce raz ze jak bym go spotkał na ulicy to dostałby w ryło, a czy twoim zdaniem jego pierwszy post mnie niebraza?, czy to ja zaczołem kogokolwiek obrazac czy to niejaki waldziu cwaniak"
cyt"Jak widzę, leniłeś się w podstawówce i szkole średniej, lenisz się teraz (no, chyba, że obydwa zakresy czasowe się jeszcze pokrywają"
po co pisze takie teksty co one maja wniesc bo jeki chodzi o mnie maja na celu tylko i wyłacznie ublizenie ja nikomu nieublizam jako pierwszy bo uwazam ze niema takiej potrzeby poniewaz nigdy niewiem kto siedzi po drugiej stronie monitora, moze jakis starszy facet który ma ambicje powwic sie nowinkami , a moze całkiem młody ktory ma zupełnie inne zainteresowania np malarstwo, np sztuki walki

np obrona ojczyzny :)i naprawde moga niemiec w zyciu okazji aby zagłebic sie w tajniki elektroniki , oprogramowania komputerowego itd, ale to nieznaczy ze niemoga korzystac z tych urzadzen jak z łyzki, talerza czy widelca niewiedzac jak sie je robi i z czego ale wiedzac do czego słuza , a jak ci peknie talerz i chcesz go skleic a niewiesz jak, to ktos ci naubliza ze jestes :tepym nieukiem bo nieuczyłes sie w szkole jak sie skleja talerze i dlatego za tego tepego nieuka JA OSOBISCIE MAM OCHOTE KOMUS DAC W RYJ, poniewaz poprosiłem o pomoc bo ponoc forum jest od tego i jezeli ktos niewie jak pomóc to nic niodpisuje i to jest normalne , ktos inny moze chciec sprobowac pom€c niebedac pewnym czy sie uda i to tez jest SUPER SPRAWA bo licza sie checi ale WALDZIU GO jest super inteligentem i woli naublizac, a mnie mama uczyła ze nawet jak ktos chlipie przy obiedzie to raczej niepwinno sie mu uwagi zwracac bo to jest bardziej nieładne od chlipania a poza tym Niwiadomo dlaczego chlipie , moze jest chory i tak musi , a moze w jego rodzinnym kraju wisce miescie jest taki zwyczaj okazywania szacunku dla tego kto obiad ugotował, ale WALDZIU GO napewno by wstało odszedł od stołu p[oniewaz z nieukami chlipaczami i cała rszta talatajstwa niechciałby mniec nic doczynienia, wiec po tym poscie wyjasmniajcym mój punkt widzenia jesli mnie ktos chce zbanowac to bardzo prosze (całe szczescie ze akurat wiem co to jest ban) Ale i tak WALDZIU dostał by w ryło