Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Smartphone - ogólnie (WM Standard)
HTC Smartphone
Typhoon
SPC C500 z uszkodzonym mikrofonem
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
5 Odpowiedzi
622 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
leszekcce
151
Sprzęt:
HTC Magic
«
dnia:
Styczeń 23, 2006, 15:44:07 »
Cześć mam takie o to pytanie, Mam okazje kupić SPV C500 za 450 zł z tym ze jest w nim uszkodzony mikrofon, czy opłaca się ten telefon za tyle kupić ?? i jak myślicie da się to jakoś naprawić ?? Pozdrawiam
waflo
334
«
Odpowiedź #1 dnia:
Styczeń 23, 2006, 15:50:17 »
Ja bym za tyle kupil (gdybym nie mial spv) o ile procz telefonu dostaniesz do niego rowniez oryginalne akcesoria, bo za uszkodzonego "golasa" nie warto chyba tyle dac. Naprawic na bank da rade, ale moze byc problem z dostaniem mikrofonu do niego, no chyba ze oddasz do serwisu ale to sie raczej nie oplaca. Tymczasowo mozesz rozwiazac problem uzywaja sluchawki na kabelku albo na bluetooth'cie.
leszekcce
151
Sprzęt:
HTC Magic
«
Odpowiedź #2 dnia:
Styczeń 23, 2006, 15:57:03 »
bo właśnie tel. ma tylko ładowarkę i kartę 16 mb, a co do mikrofonu to jeśli jest on zepsuty to myślałem żeby kupić od jakiegoś innego tel o podobnej wielkości i parametrach i porostu przylutować go kabelkami gdyby nie pasował, ale zastanawia mnie to czy np na płytce sie cos mogło spalić bo jeśli tak to chyba sie nie opłaca kupiec, a może ktoś ma takiego w dobrym stanie z całym zestawem to chętnie bym odkupił i to za trochę większą sumę
pozdrawiam
leszekcce
151
Sprzęt:
HTC Magic
«
Odpowiedź #3 dnia:
Styczeń 23, 2006, 15:58:26 »
Aha i jeszcze jedno pytanie : czy ten SPV C500 ma gumowe przyciski ?? i jaka jest ich trwałość.
waflo
334
«
Odpowiedź #4 dnia:
Styczeń 23, 2006, 17:23:18 »
SPV C500 ma (pseudo?) metalowe klawisze ktore sa rewelacyjne ! Uzywam C500 od 14 miesiecy i klawisze nie wytarly sie nigdzie. Naprawde rewelacja...szczegolnie w porownaniu do platikowej lipy z C550.
C500 mozna kupic dosc tanio na ebayu w UK. Zobacz np tutaj:
http://cgi.ebay.co.uk/SPV-C500_W0QQitemZ6475329577QQcategoryZ3312QQrdZ1QQcmdZViewItem
Cena wraz z przesylka to mniej niz 500zl. Koles pisze ze ma do telefonu wszystkie oryginalne akcesorie oraz pudelko, wiec telefon bedzie jak ze sklepu.
leszekcce
151
Sprzęt:
HTC Magic
«
Odpowiedź #5 dnia:
Styczeń 23, 2006, 17:33:20 »
ale czy koles wysyla za granice ?? ja az na tyle raczej nie znam angielskiego zeby sie z nim dogadac, ale zobaczymy, moze poprosze brata zeby mi to kupil. Pozdrawiam. ale jak ktos by mial z polski ( slask, lub malopolska - tarnow, gorlice ) to prosze dac znac. pozdrawiam
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »