Wiem , ze rozładowanego c500 nie da sie naladowac z usb komputera. Sam tego doswiadzczylem, o czym pisalem kilka tygodni temu na tym forum. Wtedy jednak telefon bł calkowicie padniety i wystarczyło ze przez 3 minuty w komisie facet mi podładował baterie z zasilacza- wrocilem do domu i wszystko było ok- usb zaczęło ładować. USB nie ładuje jedynie CALKOWICIE rozładowanej baterii. Sam kilkakrotnie ładowałem telefon z usb przez kompa jak stan baterii był 5% i wszystko było ok. Teraz jednak sytuacja wyglada inaczej telefon ma obecnie 20 % naładowania- a jak podłaczam do usb to chwile ładuje i nagle telefon "robi sie naladowany" z tych 20% w mgnieniu oka skacze od razu na 100%, wiec według c500 bateria jest całkowicie naładowana i ładowanie zostaje odcięte. Wyjmuje wtyczkę USB a tu znowu skacze mi na te 20%....I teraz nie wiem co robic, bo nie chce rozladowac go do konca, gdyz znowu bede musial isc do komisu i prosic, zeby podladowali mi baterie. A jak podlaczam pod usb, to telefon "mysli sobie nagle" ze bateria jest naładowana (co widac na pasku baterii- faktycznie nagle skacze na 100%) i odlacza ladowanie...
ufff....troche pokręciłem, ale mam nadzieje, ze teraz sie ajsno wyrazilem

czy ktos mial kiedys podobny przytpadek?
ja osobiscie uwazam ze w sofcie sie cos pochrzanilo i ze pewnie hard reset by naprawil usterkę, ale wtedy strace wszystko co mam a i gwarancji na to nie ma ze bedzie ok....
pomocy!