problem z spv C500

• 4 Odpowiedzi
  • 582 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z spv C500
« dnia: Styczeń 20, 2007, 02:08:04 »
Mam spv c500, od maja tamtego roku, wszystko bylo ok, nawet po wyciagnieciu baterii glownej trzymal mi czas i godzine, od jakiegos czasu, bo ja wiem ze 3 miesiace do tylu, tracila mi sie godzina i data, miesiac pozniej po zalaczenu telefonu ladowal mi standardowe ustawienia jak po hard resecie, ostatnimi czasy czesto sie zawieszal, wolniej pracowal, najczesciej jak ktos dzwonil, albo pisal esa, w chwili obecnej nie da sie go nawet zalczyc... co to moze byc? da sie to jakos naprawic?
pozdrawiam i czekam na jak najszybsza odpowiedz...

*

Offline bikekowal

• 13104
problem z spv C500
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 20, 2007, 09:52:12 »
A próbowałeś mu zrobić HR? Na początek moze dać jakiś obraz, czy poleciała elektronika czy soft.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

problem z spv C500
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 20, 2007, 13:44:43 »
Powiem tak, raz na jakies 100 razy zadziala guzik zlaczania, pewnego razu wsadzilem baterie z noki 6020 tak tylko przytrzymalem bo jest za mala i zatrybil, moze to byc bateria?

*

Offline bikekowal

• 13104
problem z spv C500
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 20, 2007, 15:22:19 »
jeśli takie akcje się dzieją to całkiem możliwe że to wina baterii. Jeśli masz jakiegoś znajomego posiadającego taką samą po prostu pożycz i sprawdź.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

problem z spv C500
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 20, 2007, 15:54:15 »
no wlasnie w tym problem ze nie mam takiej osoby, teraz zauwazylem ze jak podaczam ladowarke to nawet pomaranczowa dioda nie swieci, jako tako "na sztywno" podladowalem baterie i teraz swieci na pomaranczowo podczas ladowania, da sie go juz zalaczyc wiec przypuszczam ze to bateria, takze wielkie dzieki za pomoc, jakby jednak to nie bylo to, to jeszcze napisze, pozdrawiam