Problem z mms-ami w spv c500 (rom od i-MATE) PLUS GSM

• 3 Odpowiedzi
  • 462 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 20, 2006, 21:31:42 »
Witam! Mam problem z ustawieniami mms-ów na moim spv c500. Mam rom SP3_RUS_2.2.33.12...Czytałem i podobno trudno ustawic na tym romie ale jak dobrze sie orientuje jest taka możliwosc. Był bym wdzieczny za pomoc.Moja siec to PLUSGSM. Gprs chodzi bez zastrzeżeń:). Jak by ktos był na tyle miły mi pomóc to podaje moje gg: 3107066
P.S. Jak wejsc zeby ustawic sobie w profilu te opisy pod swoim nickiem:)?

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 21, 2006, 10:12:30 »
Cytat: "Ronert_nik"
http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=48060
Szukaj

Ustawiałem tak jak tam pisze oczywiscie dane pod PLUSGSM ale nie wiem czy dobre:/ wiec dalej problem z mmsami pozostaje...Jak ktos ma telefon SPV C500 z Plusa i rom od i-mate to prosze o podanie ustawien pod mms-y. Problem z mmsami w romie od i-mate został rozwiazany w sieci orange, era, heyah...został tylko PLUS:/
Ja mam dalej problem z tymi mmsami:/ a ostatnio kolezanka mi fajne swoje zdjecia przesyła i musze wchodzic na neta zeby zobaczyc:/ prosił bym bardzo  
o pomoc. Bede bardzo wdzięczny:):)

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 03, 2006, 11:14:00 »
Cytat: "viper26"

Ja mam dalej problem z tymi mmsami:/ a ostatnio kolezanka mi fajne swoje zdjecia przesyła i musze wchodzic na neta zeby zobaczyc:/ prosił bym bardzo  
o pomoc. Bede bardzo wdzięczny:):)

Problem dalej nie został rozwiązany:(:(. Ja wiem ze większość z Was ma heyah, era lub orange jednak moze sa tacy co mają z plusa swoje spvki c500 i maja ustawione mms-y na romie od i-mate....