Polski system spv c 500,550,SDA-usuwanie blokady aplikacji.

• 43 Odpowiedzi
  • 6369 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« Odpowiedź #30 dnia: Listopad 26, 2006, 15:22:55 »
prx2 dziala Ci slownik? Mozesz robic odstepy? Napisz jak to zrobiles.

*

Offline prx2

• **
  • 107
  • Sprzęt: Xda Serra
« Odpowiedź #31 dnia: Listopad 26, 2006, 15:59:48 »
z odstepami jest tak: jak mam zaznaczoną opcje " używaj unicode" to normalnie robie odstępy, a jeśli to odznacze to faktycznie nie da sie spacji zrobić... tylko tak jak wczesniej napisałem że w tym słowniku nie mogę dodawać słów, jak przełączam na T9English to normalnie dodaje, a na T9Polish nie da się dodać...
Xda Serra
Rom:    RUU_Raphael_hTC_Asia_WWE_5.07.707.2_Radio_Signed_Raphael_52.58.25.30_1.11.25.01_Ship
Radio:   1.11.25.01

« Odpowiedź #32 dnia: Listopad 26, 2006, 18:26:13 »
Jasne, mogę dodawać nowe słówka, fajna sprawa, musisz pokombinować ,może coś w opcjach przestawić, szkoda,że nie można porównać ustawień z tymi z SDA i SPV bo może by coś znalazł, nieraz to taki mały bzdecik,że coś nie chodzi tak jak powinno.

« Odpowiedź #33 dnia: Listopad 26, 2006, 19:26:20 »
Ale ten unicode to tez zagwozdka jest bo jak tego nie wylaczysz to wtedy smsy beda krotsze o jedna polska litera jest liczona jak 3 normalne.

*

Offline orion151

• *
  • 97
    • Galeria
  • Sprzęt: o2 XDA Exec
« Odpowiedź #34 dnia: Grudzień 01, 2006, 21:17:51 »
tylko szkoda ze nie masz pozwolenia na rozpowszechnianie tego spolszczenie. z tego co wiem to autorem jest esik. i sprzedaje to za 10 zł. i nie daje prawa do sprzedawania tego lub wstawiania na fora itp.
regulamin

*

Offline eSiK

• 37
    • Projektowanie internetowe
  • Sprzęt: HTC Hermes
« Odpowiedź #35 dnia: Grudzień 01, 2006, 21:20:00 »
Nie wyraziłem nigdy zgody na publikowanie spolszczenia mojego autorstwa!

Żądam natychmiastowego usunięcia plików a autora tego tematu proszę o oficjalne przeproszenie w trybie natychmiastowym, inaczej zastosuje inne środki.

Jestem jedynym autorem tego spolszczenia, zresztą jest to w telefonie jasno napisane. Kto jest autorem i na kogo była wystawiona licencja.
Radzę się do tego natychmiast zastosować.

Sprawę zgłaszam też moderatorom PDA Clubu.
Aktualnie :: HTC Hermes [SPV M3100 UK] » ROM: 3.60.118.3 [Polok v3a] » Radio: 1.48.00.00
Dawniej :: Samsung i600, SPV C550 i inne...
http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6656

*

Offline bikekowal

• 13104
« Odpowiedź #36 dnia: Grudzień 01, 2006, 21:24:50 »
Ojjj, mikeman, bardzo nieładnie. :kill:  :kill:  :kill:  :kill:
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

« Odpowiedź #37 dnia: Grudzień 01, 2006, 22:11:56 »
Widze nawet chec pomocy i wiedza nie rozprzestrzeniaja sie tak szybko jak donosy.No coz to jest Polska wlasnie,kazdy widac ciula jak moze.
bikekowal, to nie jest w odniesieniu do mnie,bo ja niczego nie zamieszczalem, a jedynie opisywalem swoj problem. Radze czytac caly temat a potem zasypywac ludzi emotkami.

*

Offline eSiK

• 37
« Odpowiedź #38 dnia: Grudzień 01, 2006, 23:24:40 »
Chęć pomocy? Mikeman, to nie jest chęć pomocy - to jest kradzież przez duże 'K'!
Skoro ktoś wydał na telefon ponad 500zł (taniej aktualnie się nie kupi) to skąpi dokupić spolszczenie Windows'a za 10zł?
Żałosne to jest...

Dlaczego temat nie jest jeszcze wykasowany?
Aktualnie :: HTC Hermes [SPV M3100 UK] » ROM: 3.60.118.3 [Polok v3a] » Radio: 1.48.00.00

« Odpowiedź #39 dnia: Grudzień 02, 2006, 09:15:15 »
Masz rację-żałosne-za co przepraszam, ale nie wiedziałem ,że Ty je sprzedajesz, a spolszczenie znalazłem w google-jest wszędzie podanych pełno  linków.

« Odpowiedź #40 dnia: Grudzień 02, 2006, 12:02:05 »
Spolszczenie znalazłem w internecie , w instrukcji  nie ma ,że programy są chronione prawami autorskimi i kopiowanie ,powielanie itp.  jest zabronione, jest tylko –autor: esik- moja rada powinieneś lepiej to zabezpieczyć.
Pisałem do Ciebie na podany w instrukcji nr gg, „znalazłem Twoje spolszczenie w internecie, czy działa również na sda 2?”-niestety nie dostałem ,żadnej odpowiedzi ,że jest to nielegalnie zamieszczona wersja.
Dla mojej ciekawości, czy jesteś autorem programów : HTC ApplicationUnlock, LEngSmart paragon software?-jeżeli tak to moje gratulacje.
Jeszcze raz przepraszam.

*

Offline jachu

• [OpenBSD rulez]
  • 3596
    • http://www.pdaclub.pl
  • Sprzęt: Galaxy NOTE
« Odpowiedź #41 dnia: Grudzień 02, 2006, 14:21:32 »
Cytat: "esik"
Nie wyraziłem nigdy zgody na publikowanie spolszczenia mojego autorstwa!

Żądam natychmiastowego usunięcia plików a autora tego tematu proszę o oficjalne przeproszenie w trybie natychmiastowym, inaczej zastosuje inne środki.

Jestem jedynym autorem tego spolszczenia, zresztą jest to w telefonie jasno napisane. Kto jest autorem i na kogo była wystawiona licencja.
Radzę się do tego natychmiast zastosować.

Sprawę zgłaszam też moderatorom PDA Clubu.

Ok skoro tak jest to mam nadzieje ze zapisalem to w spolszczeniu a jesli tak to Kamilek zrobil bardzo nieladnie i zastanowimy sie co dalej.

Esik komu zglosiles naruszenie praw autorskich ktoremu modowi ?
pozdrawiam
Jachu

*

Offline eSiK

• 37
« Odpowiedź #42 dnia: Grudzień 02, 2006, 15:57:35 »
@Kamil85: Są to programy typu freeware. Mojego autorstwa jest sposób instalacji i kombinacji programów oraz ich modyfikacja a także same pliki językowe, które sam stworzyłem na podstawie tłumaczenia z polskiego romu Orange dla SPV C500.
Plików nie da się dobrze zabezpieczyć. Na końcu instrukcji był dodany napis o prawach autorskich. Wyraźnie ktoś go usunął skoro ty go nie masz. Ale łatwo dojść kto to rozpowszechnił... W zakładce "Zegar Ekranowy" jest podana ksywa, bądź imię i nazwisko na kogo została wystawiona licencja. Ja po niej szybko dojdę kto to i dlaczego to zrobił i pociągnę tą osobę do odpowiedzialności.

@jachu: Informacja o autorze i licencji znajduje się w zakładce "Zegar Ekranowy" (w Ustawieniach) - to menu jest widoczne chyba tylko w C550. Na C500 raczej tego nie ma...
Zgłoszenie o naruszenie praw wysłałem do: MacBirdie, lipciopda oraz ch@to. Te osoby były podane jako mody tego działu...

PS: Kamil85, jak możesz to podaj mi na priv inne stronki gdzie jest to spolszczenie. Potraktuję to jako zadośćuczynienie za to co 'zmalowałeś' tutaj...

*

Offline MacBirdie

• 1943
  • I znów Poznań ;)
    • macbirdie.net
  • Sprzęt: iPhone 4 16GB | iPad 3G 64GB | iPhone 3G 8GB
« Odpowiedź #43 dnia: Grudzień 02, 2006, 22:23:29 »
Cóż, nie ma co się rozwodzić - pliki tak czy siak gdzieś nielegalnie zostały udostępnione, nawet jeśli to Kamil85 nie udostępnił jako pierwszy, to jego linki usunąłem z tego tematu, a ten zamykam.