Pogrubiona trzcionka w C500.

• 11 Odpowiedzi
  • 821 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline waflo

• 334
« dnia: Listopad 07, 2005, 12:52:19 »
Witam

Kilka dni temu zwiesil mi sie program TOMTOM na moim C500. Musialem wylaczyc telefon, a po jego ponownym wlaczeniu pojawil sie problem. Trzcionki w menu i w liscie kontaktow wygladaja jakby byly pogrubione (!) przez co wydaje sie jakby ekran stracil na ostrosci/rozdzielczosci. Ponad to w programie SP TASK MANAGER nie moge zobaczyc listy otwartych procesow (klawisz 2). Gdy probuje to zrobic pojawia sie ikonka zajetosci i tak trwa w nieskonczonosc.
Pojecia nie mam co sie stalo i zastanawiam sie jak przywrocic telefon do pierwotnego stanu (prosze mi tylko nie pisac abym zrobil hard reset bo nie trzeba byc geniuszem aby na to wpasc, szukam innego rozwiazania).

Tak na marginesie to w storage\windows mozna znalezc katalog FONTS ktory jest pusty. Podejrzewam, ze katalog ten nie jest tam "tak sobie", prawdopodobnie mozna wrzucic tam jakies dodatkowe trzcianki. Pytanie tylko jak je wykorzystac ?

*

Offline waflo

• 334
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 08, 2005, 08:22:55 »
Zadnej odpowiedzi, tak jak sie spodziewalem - zenada ! Pozdrawiam wszystkich kolegow ktorzy kupili sobie "zarypista komoreczke" nie maja pojecia co to naprawde jest. Znalezienie informacji na temat zmiany trzcionek zabralo mi 10 min, to zaden temat tabu, a wrecz przeciwnie, zostal on szeroko opisany na zagranicznych forach....no ale jak widac nasi uzytkownicy sa na poziomie pytan w stylu: "co to jest CAB i jak go wgrac" itp. Gratuluje.

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 08, 2005, 08:44:11 »
Ale o co Ci w ogole chodzi? O to, ze nie chcialo Ci sie poszukac na zagranicznych forach przed napisaniem tego tematu czy moze o to, ze nie smielismy dorosnac do Twojego wysokiego poziomu?

Skoro jestes bezczelny to ja tez sobie troche pozwole..
"Trzcianka" to taka miejscowosc w wojewodztwie Wielkopolskim..

*

Offline Jamirq

• 640
    • http://www.jamirq.com
  • Sprzęt: bylo minelo
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 08, 2005, 09:30:33 »
Boze co za kretyn...czy on chcial sie podbudowac jakit o nie jest guru i ma dostep do internetu??

*

Offline waflo

• 334
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 08, 2005, 13:00:12 »
Cytat: jamirq
Boze co za kretyn...czy on chcial sie podbudowac jakit o nie jest guru i ma dostep do internetu??

...reczej jakie z was osly. Jak widac wiele osob czytalo ten temat i nikt nie ma pojecia jak to zrobic. Nie chodzi o to ze ja wiem, bo to zadna filozofia, sprawa jest prosta jak jeb...e, chodzi o to ze tutaj nikt nie wie nawet takich zwyklych rzeczy.
To prawda ze niapisalem tutaj posta, a zaraz pozniej zaczelem szukac na zagranicznych forach bo nie liczylem zbytnio na uzyskanie odpowiedzi tutaj.....a dzis rano przekonalem sie tylko ze mialem racje. Poziom tego dzialu to beznadzieja....pewnie gdybym napisal ze mam program do zmiany koloru obudowy w C500 to odpowiedzi byly by dziesiatki, a w tresci: ja chce, wyslij i mi itp...

...a tak na marginesie ile macie lat ? 12, 13 ?

[Dodano: 2005-11-08 13:05:59]
Cytat: sajlent
Skoro jestes bezczelny to ja tez sobie troche pozwole..
"Trzcianka" to taka miejscowosc w wojewodztwie Wielkopolskim..

...nie wytykaj innym bledow (zwlaszcza literowek) skoro sam walisz ortografy. Nazwy wojewodztw piszemy z malej....

Zreszta piepszyc to...nie ma po co klotni robic. Po prostu skoro mamy wolnosc slowa to kazdy moze sie wypowiedziec, rowniez skrytykowac poziom forum....to tyle

..a dla starszych ktorzy znaja jezyk obcy polecam: http://www.modaco.com/Smartphone-f152.html

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 08, 2005, 13:27:13 »
Cytat: waflo
Poziom tego dzialu to beznadzieja....
Jesli sadzisz, ze ten poziom podnosisz to jestes w grubym bledzie..
Cytat: waflo
...a tak na marginesie ile macie lat ? 12, 13 ?
Z pewnoscia mam wiecej lat niz Ty..
Dla mnie EOT..

*

Offline Jamirq

• 640
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 08, 2005, 14:25:47 »
Boze jednak jestes kretyn. Co mylisz, ze jakbys napisal pytanie "2+2=.." i by iles tam osob otworzylo posta, a nikt nie napisal odp to znaczy ze nikt nie wie?? Stuknij sie w czolko, bo wiele osob wchodzi tutaj ze strony glownej, a po drugie zobacz ile osob ktore odwiedzily tego posta ma telefon na platfonie WM. W koncu jak ktos tego nie ma to co bedzie dla Ciebie  szukal odpowiedzi?? Poza tym gdybys byl normalnym klubowiczem to bys po prostu napisal rozwiazanie problemu i kropka. Co chcesz sie podbudowac jaki to wspanialy jestes??

A widze, ze tak ciagle podkreslasz to, ze cos znalazles na zagranicznych stronach. No tak wielki pan z Londynu sie znalazl....:P

A i chyba nie bez powodu masz taki nick ;)

Dla mnie takze EOT.

*

Offline waflo

• 334
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 08, 2005, 15:40:03 »
Cytat: jamirq

A widze, ze tak ciagle podkreslasz to, ze cos znalazles na zagranicznych stronach. No tak wielki pan z Londynu sie znalazl....:P

.

..ty pajacyku z Toronto hamuj troche bajer !!! Moze ty idioto jestes na takim poziomie, ze "chwalisz" sie gdy znajdziesz cos na zakranicznych stronach. Jak mialem 13 lat to tez w ten sposob imponowalem ! Pokaz jakas polska strone ktora opisuje sposob zmiany trzcionek na spv to Ci przyznam racje....a skoro nie ma na polskich to chyba logiczne ze szuka sie baranie gdzies indziej, wiec przestan mi pierd...c takie farmazony.

Wy dwoje wdaliscie sie ze mna w dyskusje ale to z twoich wypowiedzi widac jakim jestes debilem....przeczytaj wypowiedzi sajlen'a i sam stwierdzisz, ze jak sie ma olej w glowie to przynajmniej wie sie jakie argumenty w klotni nalezy wyciagnac....te bzdury o "chwaleniu" sie odwiedzaniem zagranicznych stron widocznie sa na twoim "przedszkolnym" poziomie !

Poza tym nie prosilem aby ktos dla mnie SZUKAL odpowiedzi bo sam moge sobie to znalezc w kilka(nascie) minut. Myslalem, ze moze ktos to juz robil i po prostu podzieli sie wiedza ktora juz ma.
Ponad to skoro porownujesz moje pytanie do typu "2+2=" to po co mam opisywac rozwiazanie problemu skoro wszyscy dokladnie wiedza co i jak....a jak sugerujesz nie pisza bo sie nie chce !
Link podany powyzej przeze mnie doprowadzi wszystkich zainteresowanych do odpowiedzi, no chyba ze ktos jest ograniczony jak ty i czeka na podanie wszystkiego na tacy...brawo !

Szkoda gadac....to i tak do niczego to nie prowadzi.
Milo sie bylo troche poklocic :) starczy...

« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 08, 2005, 15:48:30 »
Taki jestes bystrzacha a zadales na forum pytanie zamiast uzyc google. Mieszkasz juz 20 lat w Londynie ze robisz bledy wieksze niz dziecko z podstawowki (nie obrazajac dzieci) ? Na forum nie ma wolnosci slowa tylko jest regulamin. Czytales go przed rejestracja?
Zalecana jest:
- kultura wypowiedzi
Zabrania się:
- obrażania innych uczestników forum.

*

Offline Poklik

• 2379
    • http://www.poklik.yoyo.pl
  • Sprzęt: eee... 901
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 08, 2005, 16:11:20 »
Admin, proszę cię bardzo, tylko nie zamykaj tego wątku :D Czasem trzeba się porządnie wyśmiać ;)
Przenieś go lepiej do Hyde Parku.

*

Offline Jamirq

• 640
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 08, 2005, 18:41:44 »
Wiesz nie bede znizal sie do Twojego poziomu. Toronto to nie to w Kanadzie wiec sie nie musisz bac ;)

Po prostu Ton Twojej drugiej wypowiedzi był nie odpowiedni do tego forum i to bardzo. Teraz sam piszesz, ze nie ma rozwiazania na polskich stronach i, ze wtedy trzeba szukac gdzies indziej (tez ameryke odkryles). WYszedles od razu z zalozenia ze kazdy kto zobaczyl ten post ma C500, spotkal sie z tym problemem tylko jest za glupi na to aby znalezc rozwiazanie. To Ty miales problem, Ty znalazles rozwiazanie, ktore jest szeroko opisywane na forach (nie szukalem bo mnie to nie interesuje), ale juz nie napisales jak ten problem rozwiazac, nie podales ani jednego linku (dopiero pozniej). Stwierdziles za to, ze "nasi uzytkownicy sa na poziomie pytan w stylu: "co to jest CAB i jak go wgrac" itp. Gratuluje." wiec wybacz ale chyba tutaj cos nie tak jednak jest z Toba.

Co chciales przez to osiagnac, to ze jak masz problem to potrafisz skorzystac z internetu i poszukac rozwiazania?? Robiles test szybkosci odpowiedzi na posta?? Czego sie spodziewales, ze kazdy od razu napisze rozwiazanie bo "Waflo" ma problem?? No, sorry ale z gory zalozyles ze kazdy tutaj jest na poziomie przyslowiowego przedszkolaka.

Koncze ten temat bo widze, ze jestes tak przekonany o swojej wielkosci i racjach, ze to nie ma sensu dalej dyskutowac. Życze tylko Tobie abys znalazl forum lepsze od tego, na ktorym kazdy wszytskowie, powie Ci to blyskawicznie itd....

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 09, 2005, 01:37:03 »
sorry ale poziom dyskusji i wzajemne wyzwiska sa wystarczajacym powodem do zamkniecia watku - tym bardziej, ze autor juz znalazl odpowiedz

wolnosc slowa jak najbardziej ale nie w takim stylu...