MMS orange na spv c500 error ???

• 4 Odpowiedzi
  • 611 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mizuri

• **
  • 127
    • http://www.mfcc.scena.biz
  • Sprzęt: NOKIA E50, SPV E650
« dnia: Listopad 17, 2005, 20:23:36 »
no wiec mam takei pytanko mam orange c500 spesonalizowane ustawienai na idea (dodalem rowniez na orange) ale mam problem swojego czasu mmsy mi dzialaly bez zarzutu a teraz lipa co moze byc przyczyna (HR nie przyniosl efekitu ustawienia sa zgodne z tymi na stronie orange) wyskakuje info ze nie moze polaczyc sie z serwerem proxy pomozcie

*

Offline Andrew_j

• 251
    • www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 17, 2005, 21:20:29 »
ja mam taka sama sytuacje internet dziala ale Orangutan cos poknocil bo dzialaly mmsy a teraz nie chca. co ciekawe dzieje sie tak nie tylko w smartphonach ale takze w MDA, i innych windowso-pochodnych proguktach.
jak zabojady w cos rece wloza to od razu spie...schrania <zły> :/
REGULAMIN

*

Offline mizuri

• **
  • 127
    • http://www.mfcc.scena.biz
  • Sprzęt: NOKIA E50, SPV E650
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 20, 2005, 06:25:01 »
oki dzieki za ionfo zaraz ich zabije :)

*

Offline RuTa

• **
  • 166
  • Sprzęt: HTC Touch Pro | Samsung I-5800
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 20, 2005, 12:28:28 »
Mi Na Sagem MyS-7 Też Nie Działają :(

HTC Touch Pro: szczecinianin WM 6.5 builds 21901 Sense 2.5
Radio: 1.17.25.09

*

Offline Andrew_j

• 251
    • www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 21, 2005, 08:22:07 »
czyli "Idealna Pomarańcza" daje du... to znaczy ciała na całej lini. ale na szczęścia uciekam już niedługo do Ery i pomarańczowe żabojaby juz mnie nie zatrzymają.

P.S. dzwoniłem do nich - wyłuszczyłem problem jak chłopu na miedzy - panienka obiaceła ze dział techniczny sprawdzi problem - i co po 20min chłopcy z działu technicznego powiedzieli że mogę się wypchać bo po ich stronie "nie stwierdzono żadnych zaburzeń w funkcojowaniu systemu" - a jak to powiedział prezes Orangutana Polska? "nam zależy na najwyższej jakości usług niekoniecznie za najniżaszą cene... tia ceny maja wysokie a i jakość usług ..... bez komentarza.... odliczam dni do ucieczki z pomarańczowych szpon....
REGULAMIN