Hej!
Kupiłem wczoraj C500 w Idei, telefon niczego sobie,ale mam kilka problemów, które mam nadzieję uda się z Waszą pomocą rozwiązać

1. Problem z zapisem czegokolwiek na kartę pamięci. Dostałem 32MB kartę SanDisk i niestety mam problemy z zapisem. Kopiując z poziomu komputera - do pewnego momentu pasek postępu rośnie, potem się zatrzymuje i w tym momencie teelfon dziękuje za współpracę - zawiesza się. Coprawda klawisze "pikają", ale nic więcej się nie dzieje, czasami udaje się go wyłączyć i włączyć, czasami trzeba wyjąć baterię. Skoro juz przy tym jesteśmy, to:
2. Czy jest jakiś sposób na reset telefonu bez wyjmowania baterii?
3. Mam problemy z instalowaniem aplikacji (a to jest coś na czym najbardziej mi zależało). Np. ten program (demo) battery power pack pro - instaluje się (nie ma znaczenia czy na kartę czy na telefon), po czym w programie można tylko zainstalować pluginy na pulpit, ale nic na nich nie ma (same puste paski). W samym prgramie po wybraniu którejkolwiek opcji (poza tym doinstaowaniem pluginów na pulpit) pojawia się komunikat że nie można wykonać, bo brakuje jakiegoś modułu...

Udało mi się za to zainstalować Total Commandera i Wolfenstaina, czyli nie mam tej blokady Microsoftu, tak?
No i to by było na arzie na tyle. Bardzo prosze o pomoc

Pozdrawiam
[Dodano: 2005-08-02 14:17:01]
AD punkt pierwszy:
Myslałem że to może wina ActiveSync, więc zainstalowałem nowszy 3.8 - niestety problem jak był tak jest. Próbowałem również przegrać pliki z poziomu telefonu (najpierw nagrałem je do pamięcy wewnętrznej, potem za pomocą Total Commandera próbowałem przenieść na kartę) - efekt ten sam

Pozdrówka i czekam na jakieś podpowiedzi!